• Anonym (Bengt­)
    Wed 26 Jan 2022 06:56
    12721 visningar
    26 svar
    26
    12721

    Jag får ingen närhet alls av min man

    Jag är 65 och har härlig sex med min fru varje vecka, vi håller handen, myser, kramas, tar hand om varann. Sexet funkade även i mitt första äktenskap som tog slut för 25 år sen. 

    Med min "nya" sen 23 år gjorde jag en överenskommelse från start: Jag ser sex som absolut nödvändigt i ett lyckligt förhållande. Men jag tänker inte tjata. Och du behöver ta ansvar för vårt kärleksliv, på samma sätt som vi engagerar oss i barn, politik, matrecept, resor och allt annat som ingår i ett lyckligt liv.

    Du är inte ens 30 fyllda och kan ha 60 års härligt kärleksliv framför dig. Om du lämnar honom och hittar någon som gör dig lycklig så visar du dina barn att man har rätt att välja liv, att man inte måste lida hela livet. Du lär dina barn att välja lyckan.

    Visst gör det ont, det blir tårar och vrede när plåstret rycks bort, men sen öppnar sig livet igen, även för din man som nu kan hitta en partner som är nöjd med att ha en asexuell relation.

  • Anonym (Bengt­)
    Wed 26 Jan 2022 15:23
    #16
    +1
    Anonym (Cex) skrev 2022-01-26 08:56:37 följande:

    Vad skulle han säga om du skulle ta upp ämnet om att separera?
    Rycker han liksom bara på axlarna eller skulle han brista i gråt eller nåt där i mellan??


    Nja, "ta upp ämnet" tror jag inte på. Det blir lätt uttunnat då. Bäst att bara ta upp det en enda gång, och då är det skarpt läge.
Svar på tråden Jag får ingen närhet alls av min man