• Anonym (panfl­öjt)
    Fri 28 Jan 2022 03:36
    26066 visningar
    65 svar
    65
    26066

    Deprimerad pga kass sexliv

    Hon verkar ha slarvat med sina knipövningar. 
    Förslag är att själv börja göra knipövningar o försöka få med henne på tåget. I annat fall kan du försöka få till kommunikationen på annat sätt. Frågan är hur man lägger upp det enklast, hur skulle ni kvinnor i tråden velat ha det upplagt så ni itne tar illa vid er?

  • Anonym (panfl­öjt)
    Fri 28 Jan 2022 03:57
    #7
    Anonym (Knapp) skrev 2022-01-28 03:53:50 följande:
    Jag vet inte. Hur hade en man velat att man tog upp om han i samband med en operation fick problem med att få lika hårt stånd som innan men själv inte led av det ? (svår jämförelse dessutom eftersom ett barn skaffar man för bådas skull men tyvärr kan bara kvinnan göra den uppoffringen det innebär för sin kropp)

    Ja jättesvårt, kvinnorna på forumet blir bara defensiva och kommer förmodligen inte hjälpa heller i hur det kan läggas fram. 


    Grejen är ju den att det finns en lösning i form av ambitiöst utförda knipövningar, Så det handlar väl kanske om att försöka få henne att utföra dem, och kanske lägga fram det som att dessa övningar är bra för båda (vilket de är) och ni kan träna dem tillsamans.

  • Anonym (panfl­öjt)
    Sat 29 Jan 2022 00:04
    #42
    +1

    L¨åt oss diskutera lösningar istället för att moralisera. 


    TS har uteslutit analsex, vilket hade kunnat vara en lösning om inte knipövningarna gav effekt. Att försöka bredda sin penis kan vara en ide, jag använde själv förut bathmate, tyckte den gav effekt, men de tär förmodligen inget som kommer kännas. 
    En tredje, om det handlar mkt om orgasmen är att hon helt enkelt steppar upp lite i sitt bj game. Jag har själv märkt att bli avrunkad med olja samtidigt som man hånglar o klämmer på henne kan vara lika najs som sex med vissa. 


     

Svar på tråden Deprimerad pga kass sexliv