• Gameofthrones

    Deprimerad pga kass sexliv

    Det handlar inte om vara egotrippad för kvinnan har fött barn. 

    Han undrar bara och det är helt naturligt. Män är inte kvinna och tvärtom. Hade det varit en kvinna som har sagt att hon har ett kasst sexliv då hade ni smekt medhårs. Men för flesta män är det en viktig fråga som för vem som helst. 

    Jag förstår dig hur du tänker. Du har iallafall förstått att hon fick sy ihop lite. 

    Knipövning, bäckenbottenträning, innebär att man växelvis spänner och slappnar av bäckenbottnens muskler. Bäckenbottenövningar kan användas för att motverka inkontinens. Graviditet kan göra att bäckenbottenmuskulaturen försvagas. Därför är det extra viktigt med knipövningar under och efter graviditet.

    Det är svårt för kvinnor och bli och vara trånga efter föda barn. Jag har tre barn och vårat sexliv är fortfarande topp. Det är hektiskt schema men får alltid in sex på schemat. 
    Men kanske skillnad från dig och din kvinna. Jag har kommunikation. 

    Vi har varit tillsammans 20 årstid över tom. Jag är medelålders. Han äldre än mig. Jag blev nästan inprentad knipöva från när jag blev gravid till förlossningen. För sjukhuspersonal, BVC. Etc. 

    Jag vet inte egentligen om jag har blivit slappare, min man säger du är så jäkla skön..så förmodar att jag är skön och trång fortfarande... 

    Men det är viktigt att ni kanske förändrar sexlivet. Och så båda nöjda?
    Älskar du henne hitta på nytt. 

  • Gameofthrones

    Funderar du på bli otrogen då är du en skitstövel rent ut sagt va en man istället. 

Svar på tråden Deprimerad pga kass sexliv