• Anonym (Kaffedraken)

    Deprimerad pga kass sexliv

    Du funderar alltså seriöst på att vara otrogen eller lämna henne pga att du inte kommer under samlag? Jösses. Snacka om ego. Tänk om alla de kvinnor som inte kommer under samlag skulle lämna sina män. Hur skulle du känna om du blev impotent och din fru lämnade dig pga det? Detta går ju att lösa. Dels finns det andra sätt att komma på. Din fru kan t.ex. runka av dig eller suga av dig. Dels kan hon göra knipövningar. Har du föreslagit det för henne?

  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Fistarn) skrev 2022-01-29 00:39:20 följande:

    Men herregud? Skärp dig.

    Säg till din fru att vara lite mer renlig! Jag har tagit min nuvarande i tvåan i snart tio år, ALDRIG fått skit på dicken. Skulle jag få det så skulle hon få veta det och skulle det upprepas så är det separation. Lite fräsch för varandra får man vara!!!

    Gillar du inte fisting så har du inte provat. ALLA tjejer, och killar också, gillar det.


    Du skulle alltså lämna din fru om du fick bajs på kuken under analsex mer än en gång? I så fall är du ju precis lika omogen som TS. Det är ju inte så att man tvättar sig inne i ändtarmen. Att det kan finnas rester av bajs där inne är en risk man får ta om man knullar någon analt. Det är knappast din frus fel om du får bajs på kuken. Om du skulle lämna henne för en sådan sak, så kan hon inte vara mycket värd för dig.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Villnjuta) skrev 2022-01-30 11:04:48 följande:

    Tycker tråden börjar spåra ur. Eller snarare kuka ur? Påståendet om att jag skulle ha liten är fullståndigt fel! 


    BJ är inget alternativ min sambo har liten mun och stora tänder. Det hör till saken att jag är rätt grov. Problemet är, som ni kanske förstår att det gör ont när min känsligaste kroppsdel skaver mot tänderna.

    En dildo kan vara värt ett försök för att fylla ut därnere. Problemet är som sagt att hon blivit vid och slapp. 


    Fisting har vi provat. Men hur skulle fisting hjälpa i den här situa?


    undrar TS...


    Jag tycker inte den har spårat ur. Du har ju fått massor av råd. Många har föreslagit att din fru ska göra knipövningar, men jag kan inte se att du har svarat på det. Kan du tänka dig att föreslå för din fru att hon gör knipövningar?

    Att folk reagerar på att du skriver att du funderar på att lämna din fru eller vara otrogen pga att du inte får spruta i hennes fitta, får du ju räkna med. Det är inte att tråden spårar ur. Du inser väl att det låter provocerande när du skriver så? Du kan inte älska din fru särskilt mycket, ärligt talat. Du kan väl svara på det här nu: Om du blev impotent och din fru var otrogen eller lämnade dig pga det, hur skulle du känna då?
Svar på tråden Deprimerad pga kass sexliv