Inlägg från: Gräsligtgravid |Visa alla inlägg
  • Gräsligtgravid

    Objektivt sett: ska en handduk få fläckar?

    Jag+sambo har en handduk hängande i köket. Den var vit men nu är den nedsmutsade med fula fläckar. Både jag och sambo är helt oskyldiga men mycket talar för att sambon är boven i dramat. Jag: en handduk ska inte få fläckar - särskilt inte permamenta - då den används EFTER tvätt av olika slag (disk, händer etc.). Sambo: Jo, en handduk får fläckar, det är det den används för. Vem av oss har rätt i denna svårt laddade tvistefråga? Och bör vi skaffa oss ett liv?

  • Svar på tråden Objektivt sett: ska en handduk få fläckar?
  • Gräsligtgravid

    Jag tycker att ni alla för väldigt nyanserade resonemang - jag och min sambo har inte riktigt höjt oss till den nivån. Han muttrar fortfarande om att han bör koras till vinnare, eftersom han påstår att jag använder handduken till att lyfta ut ?flottiga ugnsplåtar? med. Det nekar jag fullständigt till, även om nu graviditeten sägs göra en en smula glömsk? Tack gott folk, jag känner mig alltjämt som en vinnare.Cool

  • Gräsligtgravid

    Tack för kloka råd. Försöker dock, likt det helgon jag är, att tillämpa ovillkorlig kärlek på min partner och hans snedsteg i livet. Människor är precis som handdukar - aningens fläckiga. Bara att acceptera och stå ut med, t o m  i extrema fall embraca.?????????????????

  • Gräsligtgravid

    (Men dessa frågetecken får ju allt jag skriver att verka högst tvivelaktigt, även när jag med min visdom försöker knyta ihop säcken och acceptera alla handdukar som de är. oschysst av datauniversum.)

  • Gräsligtgravid

    Jag ska skriva en låt om handdukar, en duett, och skicka in som bidrag till nästa års mello. Alla kommer fatta hur detta ämne rör runt i själens djup och slutligen, i en catchig refräng, får oss att vandra hand i hand mot solnedgånge. ?Love lift us up where we belong??

  • Gräsligtgravid

    Det finns dimensioner och djup, samt inte minst underhållningsvärde, i alla slags frågor. Precis som bibelns innehåll och angelägenhetsgrad har värderats olika genom olika uttolkare kan frågan om fläckiga handdukar lämna ett betydande avtryck på somliga grubblande själar samt kanske Inte alls på såna som tydligen värderar Öland högre. Men nu vill jag faktiskt gå vidare i livet - vänta bara till nästa tråd!

  • Gräsligtgravid

    Jo men nu har du visst missat en viss milstolpe i den här tråden: jag har ödmjukat mig till att bli en solig hippie med tolerans för alla handdukar i världen lately. Att vara fläckig betyder ju att vara lite märkt av livet, må det vara av tomater eller olja, och sånt gillar jag. Handduksstriden  är därmed förklarad död och så levde vi lyckliga i alla våra dagar.

Svar på tråden Objektivt sett: ska en handduk få fläckar?