Inlägg från: Anonym (Eh) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Eh)

    Min fru låg sexdrift

    Hjälper till? Inte konstigt hon inte vill ha sex med dig.

  • Anonym (Eh)
    Anonym (Gubbe40) skrev 2022-02-15 18:17:41 följande:
    Det var kanske lite fumligt skrivet där. Men trodde du förstås vad jag skrev.
    Va hur menar du? 
  • Anonym (Eh)
    Stefano82 skrev 2022-02-26 18:31:35 följande:
    Alltså förspel funkar men hon vill inte ha det några längre stunder, så max 10 min från bägge hållen.
    Visst pratar vi och har roligt ihop. Vi har även nära till skratt. Visst pussas vi, men att hålla hand är hon inte intresserad av. Vi busar inte så mkt, inget hon är intresserad av heller har provat det.
    Hur ser ert förspel ut? Låter som att hon tröttnat för att hon inte får den njutning hon vill ha av sexet. 
  • Anonym (Eh)
    Stefano82 skrev 2022-02-26 19:33:23 följande:
    Mkt smek och kram och kyssar för att sen gå över till oralsex.
    jadu jag vet inte. Jag vill inte ha sex med min man då förspel och sex bara handlar om hans njutning. Jag har aldrig fått orgasm med min man men det kanske din fru har? 
  • Anonym (Eh)
    Stefano82 skrev 2022-02-26 22:33:07 följande:
    När vi försöker har sex och sånt så försöker vi göra det på på kvällen om det då inte är helg. Våra barn är i ålder 12 och 14 år så inte så små. Men nu på sistone så har vi inte haft det så hon inte har nån lust. Det är väl 1,5 månad sen sist vi hade sex 
    Låter som att din fru inte tycker det är så kul att ha sex. 
  • Anonym (Eh)
    Smecker skrev 2022-03-17 11:45:23 följande:

    Visst finns det saker man kan göra när ens respektive tappat lusten, men grundfrågan är alltid: Vill hen ha lust? Och då menar jag ett ärligt svar, inte ett ja-svar för husfridens skull. Om hen har tappat lusten, men vill ha den tillbaka (kanske inte just nu på grund av omständigheter, men i allmänhet) och är beredd att jobba på det, så får man satsa tillsammans (no pun intended).

    Men sen har vi situationer där hen är rätt nöjd med läget som det är, och inte alls intresserad av att få lusten tillbaka eller behöva jobba för det. Att i det läget ensidigt jobba på att motparten skall få tillbaka någon lust som hen inte alls är intresserad av, det är ett Sisyfosarbete som, helt ärligt, är helt bortkastat. Då får man instället fundera på ifall man är beredd att gilla läget, eller gå vidare. Och nej, hot om att göra slut ifall hen inte får tillbaka sin lust är inte bara kontraproduktivt, det är ovärdigt med.

    Oavsett vilket, så handlar det om kommunikation. Vill eller kan inte motparten kommunicera, så har man ju svaret redan där tänker jag.


    Håller med här. Jag är inte intresserad av att få tillbaka min lust då jag aldrig tyckt sex varit skönt. men det finns ju många kvinnor som tycker sex är skönt och du kanske har tur där att hon tycker om sex och vill ha tillbaka sin lust? 
Svar på tråden Min fru låg sexdrift