• Eurydike

    Här samlas alla nattugglor!

    FredrikLiksom skrev 2022-11-15 07:53:49 följande:

    Hej! 


    Ganska trevlig tråd det här om man jämför med hur det kan bli i andra trådar. Eller andra forum.

    Trevlig med en oas liksom.


    Håller med! Den här tråden är som ett riktigt fint årgångsvin, även om den inte är så gammal 🍷 Ni behöver inte hälsa mig välkommen hit, för det är bara jag (Antigone) som har bytt användare nu igen 😉
  • Eurydike
    FredrikLiksom skrev 2022-11-17 21:44:38 följande:
    Haha!
    Det är bra. Jag har ingen aning varför du byter men jag vill inte veta heller. Det blir lite mer spännande så.

    Men själv tror jag att jag ska bjuda på ett avslöjande.

    Jag heter inte Fredrik.
    Ja, jag gör allt för att skapa ett mystiskt skimmer runt mig! 😉 Men jag kan ju avslöja att jag inte blir utsparkad härifrån, utan byter konto helt frivilligt 😊 Jaså? Nu kommer det fram att du inte heter Fredrik, när jag har gått runt och trott det ända sedan jag började skriva här. Antar att du inte heter Liksom i efternamn heller då? Känner mig alldeles yr, som om världen gungar till efter detta avslöjande 😵?💫 Vad kan jag lita på nu!
  • Eurydike
    kokosnötmjölk skrev 2022-11-17 23:30:42 följande:
    Hej! Jag noterade att ditt nick försvunnit (namnet hade blivit svart). Håller med FredrikLiksom, ingen aning om varför du bytte och det är inget jag behöver veta. Men kul att du är tillbaka i alla fall!  

    Kan väl bjuda på ett avslöjande jag också då. Jag heter inte kokos 😂
    Tack så mycket! Det värmer 😊 Jag byter ofta konto, men är alltid tillbaka innan någon hinner blinka, än mindre sakna mig 😉 Även du! Nu tappade jag fotfästet här i livet ännu mer efter detta avslöjande 😅
  • Eurydike

    I natt måste jag sova bra, för jag ska på julbord i morgon och vill ju vara riktigt utvilad så jag orkar äta ordentligt 😋🧑?🎄

  • Eurydike
    Stooler skrev 2022-11-18 20:09:06 följande:
    Du kan lita på att ingen här använder sitt "vanliga" namn! Cool

    Jag kan avslöja att mitt "nick" kommer från Kanadensisk franska...dessutom slang! Oskyldig
    Skönt! Då har jag någonting att hålla fast vid när allt jag trodde att jag visste skakar i sina grundvalar  😎 Jag översatte ditt namn från franska till svenska och då betydde det pall 😜 Mitt namn är hämtat från en olycklig kvinna som nästan, men bara nästan, fick återvända från dödsriket 🧟?♀️ Det är typ så jag känner mig varje morgon när det är dags att kliva upp!
  • Eurydike
    Stooler skrev 2022-11-19 01:47:16 följande:
    "Stool" betyder pall, men "stooler" översatt till vanlig Franska blir "dénoncer". På svenska blir det "döma/fördöma" typ..

    Eurydike ja, gift med musikanten Orfeus...som spelade för gudarna i underjorden för att tillbaka henne!

    Du får väl fixa nån vacker låt till klockan som väcker dig på morgnarna....Glad
    Aha! Det låter ju helt klart häftigare och mer fantasieggande än att namnet betyder pall. Tyckte det lät lite torrt och träigt! Ja, jag skulle önska att den där musikaliska snubben kunde komma hit och spela för mig. Hellre en godnattvisa än en godmorgonvisa, faktiskt. Om jag får välja alltså 😉
  • Eurydike

    Det är en tung och rund nattuggla som flaxar in och kollar läget, efter alldeles för mycket julmat! 🦉😋

  • Eurydike
    Stooler skrev 2022-11-20 01:13:40 följande:
    FredrikLiksom skrev 2022-11-19 21:44:36 följande:

    Gött! 


     



    Kan nog sakna julskinkan här nere på GC. Men slipper ju vinter, mörker och kyla. +28C idag är rätt nice...
    Kan tänka mig det! Själv äter jag inte grisen, utan bara äpplet den har i munnen 🐷🍎 Men det blir bättre och bättre vegetariska julbord för varje år som går! Det låter verkligen härligt med 28 grader varmt ☀️ Jag är inte det minsta avundsjuk 😉 Men det var faktiskt lite mysigt att gå till affären i den knarrande snön förut! Det bästa vore om vi hittar ett sätt att teleportera oss dit vi vill befinna oss för stunden.
  • Eurydike
    kokosnötmjölk skrev 2022-11-20 23:24:58 följande:

    Önskar så att jag kunde poppa in här och säga att det flyter på bra med sömnen, men jag verkar vara inne i en dålig period igen och det låter hjärnan mig veta om. Tankar som snurrar och gör det helt omöjligt att sova och tankar som är helt omöjliga att slå bort. Ångesthjärnan går på högvarv också. Ibland känner jag att jag verkligen skulle behöva en paus från mig själv och min hjärna och att det är för mycket. Just nu är en sån period. 

    Sen blir jag alldeles varm i hjärtat när jag tänker på mina två katter 🐈🐈 Jag saknar ihjäl mig efter dem när jag är ifrån dem, att vara ifrån dem blir som att något saknas. Däremot är de inte alltid jättehjälpsamma när det kommer till att låta mig sova, vill de ha mat 3h efter att jag somnat så bryr de sig inte det minsta om att jag antagligen inte kommer kunna somna om, för de SVÄLTER ju (nej, givetvis svälter de inte på riktigt) 🤣 

    Hoppas på en bra natt för oss alla nu 😴🥱


    Jag känner verkligen med dig! Här är det okej att trilla in som man är, oavsett om man är en hålögd nattuggla eller ej. Hoppas att det som orsakar ångesten går över snart! Du behöver lugn och ro, så du kan slappna av och sova ordentligt. Förstår dig precis angående katterna! 🐈 Jag hade en svart katt en gång som jag hade ett ovanligt nära band till. Han hade blivit bortstött av sin mamma och jag hade matat honom sedan han bara var 3 till 4 veckor gammal. Jag blev hans låtsasmamma 🐈?⬛ Ja, svältande katter som väcker en mitt i natten är inte att leka med 😂 Tur att de är så söta!

    Japp! Nu håller vi tummarna för oss alla 😴
  • Eurydike


    När jag har sovit så bra ett tag, så måste jag ju förstöra det. Tog bilden för att dokumentera mitt återfall ☕️ Tänkte det kunde vara bra att kunna kontrollera hur ofta det händer! Annars ligger den senaste veckans snittsömn på 6,2 timmar 😊 Det är verkligen inte fy skam!
Svar på tråden Här samlas alla nattugglor!