• Anonym (okään­d)
    Thu 28 Apr 2022 16:52
    16041 visningar
    60 svar
    -1
    60
    16041

    Stora blygläppar

    Jag har stora och hängiga blygläppar och  verkligen hatar dom. De sticker ut, stör under sex och skaver ibland. Men utseendet är det som stör mig mest. Mår så otroligt psykiskt dåligt pga de och har inte sex ofta alls och när jag har det blir det under mörkret för att jag inte vill att någon ska se dom. Ska man spara ihop till en operation här i Sverige eller resa till Turkiet då det lär var billigare? Någon som gjort den operationen här? Jag är student så har inte råd att betala en stor summa pengar nu och vill inte någon ska veta om att jag gjort operationen. Är en ung väldigt attraktiv kvinna men fiffin ser inte normal ut :( annars fungerar den som den ska

  • Svar på tråden Stora blygläppar
  • Anonym (E)
    Thu 28 Apr 2022 16:54
    #1

    Tror verkligen att det mesta sitter i ditt huvud för vi har alla olika blygdläppar. Däremot om de skaver och orsaker andra problem skulle jag be sjukvården kolla på dom =)

  • Anonym (Kalle­)
    Thu 28 Apr 2022 17:01
    #2

    Turkiet är säkert billigare, men vad händer om nåt går fel. Sverige är kanske dyrare men bättre skulle jag gissa på. Det sitter säkert i ditt huvud, men det är din kropp ditt val. Alla vill känna sig snygga å sexiga. Annars är väl Thailand ett alternativ som opererar  mycket. 

  • Thu 28 Apr 2022 17:01
    #3
    +1

    Om man ska använda termer som "normal" så kommer du nog hamna inom den, så länge det inte hänger ned på knäna.
    Om du mår dåligt av det så är det såklart en annan sak. Men tror det kan vara bra att titta mer på hur kvinnliga underliv ser ut, än det man får i ansiktet i mainstreamporr.

  • Anonym (Var glad över dem :))
    Thu 28 Apr 2022 17:13
    #4

    Mitt tips är att raka könet. Helt kalt. Raka gubbens kön när du ändå är igång, osvsett om han vill det eller ej, och håll era kön rakade. Håret är det som skaver. Kanske främst hans? Så om du absolut inte vill raka könet, testa då först att raka hans och se om det fortsatt skaver. Det kan räcka.

    Älskar mina fladdrande gardiner. Eller ja...när Jag är naken gör jag det. i tighta kläder ser det ut som jag har ett paket.

    Kalla det förspel eller nåt om han är avig.

  • Thu 28 Apr 2022 17:22
    #5

    Nu är jag inte väldigt väl bevandrad i hur kvinnors kön "normalt" ser ut men jag tror inte att det är något som vi killar bryr oss så speciellt mycket om. För min del kan en par lite större inre blygdläppar vara mysigt när man slickar och man suger på dem. Har aldrig funderat på om de är i vägen eller de om skaver. Kanske testa mer bakifrån så de faller mer framåt?  

  • Anonym (Var glad över dem :))
    Thu 28 Apr 2022 17:48
    #6
    Daniel 723 skrev 2022-04-28 17:22:38 följande:

    Nu är jag inte väldigt väl bevandrad i hur kvinnors kön "normalt" ser ut men jag tror inte att det är något som vi killar bryr oss så speciellt mycket om. För min del kan en par lite större inre blygdläppar vara mysigt när man slickar och man suger på dem. Har aldrig funderat på om de är i vägen eller de om skaver. Kanske testa mer bakifrån så de faller mer framåt?  


    De skaver ofta mot troskanten i kläder om de trillat ur/snett. Men tyvärr är det inte socialt accepterat att rätta till "dampaketet" så en får gå med skav tills absolut ingen ser och man kan rätta till då.

    Det är dessutom obehagligt att sitta tätt med benen så en utvecklar en slags ilska mot feminister som klagar på manspread. För att sitta manspread är faktiskt väldigt bekvämt och en förstår precis varför män vill sitta så.
  • Anonym (H)
    Thu 28 Apr 2022 17:56
    #7
    -1 +1

    Snacka om I-landsproblem.

  • Anonym (Man 53 år)
    Thu 28 Apr 2022 17:59
    #8
    +1

    Funderingar från en man.

    Jag har sett några kvinnors olika kön genom åren och aldrig nånsin funderat på hur det ser ut. 

    Om du inte är extrem på nåt sätt, vilket jag har svårt att bedöma förstås, tror jag definitivt inte att du behöver oroa dig för vad partner tycker. 
    Ta kontakt med vården för bedömning.

    Och ytterligare en grej. Funkar det inte bättre med kjol? Då blir det rimligen lättare att ha lösa luftigare plagg och du slipper skav förhoppningsvis.

  • Anonym (OCD)
    Thu 28 Apr 2022 18:00
    #9

    Jag får helt spader på folk som inte vet att att det heter blygDläppar!

    Har ni ingen hjära eller tänker ni bara med röen? 

  • Anonym (Gumms­an)
    Thu 28 Apr 2022 18:34
    #10

    Jag hade som du beskriver ! Jag gjorde ett ingrepp i Stockholm och fick betala 20k har aldrig ångrat mig!  

Svar på tråden Stora blygläppar