• Anonym (Ung kvinna undrar­)
    Fri 13 May 2022 10:42
    26737 visningar
    104 svar
    -3
    104
    26737

    Om en penis är för stor?

    Detta är en fråga till konservativa heteros!

    Visst är det viktigt med kompatibel storlek för att penetrerande samlag ska vara njutbart för kvinnan? Brukar kvinnor kolla detta innan de inleder en relation med en man? 


    De flesta jag talat med tycker att 15 cm penislängd och 10 cm omkrets (3cm diameter) är det skönaste pga hur de själva som kvinnor har plats med rent anatomiskt. Större blir för de (som inte fött barn vaginalt) för stort och besvärande för att uppnå orgasm. 


    Vad har ni för erfarenheter?

    Hur kan penetrerande samlag ge orgasm för en kvinna om mannen är större än hon ?är vid normal upphetsning?? 


    Om han tex är 5cm diameter och hon egentligen får orgasm med 3cm diameter max . Kan det någonsin gå med 5cm? 

  • Svar på tråden Om en penis är för stor?
  • Anonym (Ung kvinna undrar­) Trådstartaren
    Fri 13 May 2022 11:07
    #2

    Till Kaffedraken:

    Jag har en vän som gifte sig innan de hade sex. Hon var oskuld, men har nu ändå bara kunnat ha orgasm vid max 3 cm diameter (hjälpmedel) och ej sin mans som är 5 cm tjock. De har fantastisk kemi och älskar varandra djupt men anatomiskt är hon tight och han för stor. Jag antar att de måste jobba på det men störigt för henne när allt hade varit toppen bara han var 3cm. Men en penis kan väl aldrig bli mindre? 

  • Anonym (Ung kvinna undrar­) Trådstartaren
    Fri 13 May 2022 11:38
    #5
    -1

    Anonym q :

    Försöker du vara rolig? Jag menar såklart att det verkar finnas en optimal storlek för vardera kvinna för orgasm vid penetrerande samlag.

    övrig orgasm kan ju uppnås på tusen andra sätt. Det är inte frågan. Jag kan spänna muskler i magen och få orgasm. Det är inte problemet för min vän heller.

    problemet är just vad hon gör för att ha sköna penetrerande samlag med sin man som hon älskar. Fast han är för grov.

    Har du några tips som är hjälpsamma?

  • Anonym (Ung kvinna undrar­) Trådstartaren
    Fri 13 May 2022 19:19
    #24
    -2

    Tack Diana för hjälpsamt svar!

    Kanske några av dina tips kan hjälpa min vän.

    Själv tänker jag att en kvinna som inte vill ?testa runt?, utan vill träffa Rätt man för sig att älska livet ut, så kan det vara bra som kvinna att veta i förväg vilken storlek mannen är så det inte blir smärtsamt stort utan skönt när man väl investerar sig i honom och förälskar sig och ger det intimaste man har.


    Det är ju en annan sak med kvinnor som accepterar att få lite ont med män. Men varför accepterar vissa kvinnor det? Så ?generös? behöver man faktiskt inte vara.


    Jag tycker alla kvinnor borde ta reda på vilken storlek som är optimal för dem och välja man efter den storleken. precis som man väljer man med rätt personlighet, bakgrund, rätt yrke, rätt familj, rätt utbildning osv. det gäller ju att passa ihop så ju mer info innan man kommer för nära desto bättre.


    Annars blir det ju risk att man kämpar som min vän med att inte ha bästa sexlivet för att hennes man som hon förälskat sig i är för grov. Jag har läst att 5cm diameter är otroligt ovanligt och nu får hon inte orgasm vid penetration och har svårt med samlag och därmed barn, för att han är ovanligt stor. Det som skulle varit romantiskt blir tvärtom jobbigt. 


    Min slutsats är att det är bättre att veta allt innan man går på dejt med en man alls.

  • Anonym (Ung kvinna undrar­) Trådstartaren
    Sat 14 May 2022 08:40
    #36
    -1

    Det ena utesluter faktiskt inte det andra. En kvinna kan lista alla sina önskemål och det kommer ändå bli ett 20-årigt teamwork av kompromisser hur nära en än kommer sin drömman. 

    Men det behövs inte ?testas runt? med olika män,  ju fler specifika krav man är säker på. Då väljer man den som är rätt. Bara tufft om en man är rätt på alla områden förutom att han visar sig vara för stor. 


    Jag tror ALDRIG en man kan förstå hur det är att vara kvinna med en vagina. Så oavsett era perspektiv här ovan så kommer ni aldrig förstå hur det känns att ha en vagina och allt den är kapabel till men också när den har alldeles tillräckligt Och inte får optimal orgasm av ngn penis som är större än medel. Och medel är mycket mindre än alla sexgurus här försöker påstå :) 

    En man känner kanske inte om han är för stor för en kvinna. Hon kommer dock garanterat att känna det.

    Och kommentaren om att en kvinna kan skjuta ut ett barn u sin vagina och därmed borde kunna ta en stor man.? Ursäkta?? Tror du barnafödsel är skönt? Varsågod och ge en stor diamant som push present till era fruar alla män!! Och avguda henne resten av era liv! Det är inte sexigt med män som tror de kan utnyttja kvinnor för att bli fäder hur som helst. 


    Det är inte skönt att föda barn och det finns en maxstorlek för varje kvinna kring vilken penis som inte är för stor för att det ska vara behagligt och leda till orgasm. 


    Så än en gång om ni som kvinna bryr er om er egen kropp. Ta reda på så mycket som möjligt om vad som passar er bäst och mannen ni dejtar innan ni dejtar honom och innan ni blir kär.


    Sedan kommer ändå ett liv fullt av teamwork och kompromisser! Så som det ska vara.

    Grundförutsättningarna kommer dock inte att ändras. En penis blir aldrig mindre. Vad jag vet. Kanske kan kvinnan med tålamod bli mer tänjd, men varför ska hon tänja sig mer än vad som är behagligt? eller naturligt för hennes kropp? Framfall vill väl ingen ha. Fruktansvärt läskigt. 


    Ta hand om er och varandra! Och finns fler ?kvinnor med vaginor? i tråden så hör jag gärna era perspektiv mer, eftersom detta handlar om vaginans känslighet. Ej om hur kär man kan bli i sin man och hur länge man kan hålla ihop?Jag har bara massa folk med låååånga relationer runt mig. 

Svar på tråden Om en penis är för stor?