Inlägg från: nattuw |Visa alla inlägg
  • nattuw

    Har Medborgerlig Samling (MED) någon chans att komma in i riksdagen?

    evaleva skrev 2022-05-16 10:17:18 följande:

    De verkar inte få mycket genomslag i media, vilket möjligen har att göra med att de som sagt vill ha bort både presstöd och Public Service, det gör ju att de automatiskt kommer på kollisionskurs med alla typer av media :) Vad tror ni, har de chans att komma in i riksdagen, nu eller på lång sikt?


    Eller så har media lärt sig något av hur de behandlat SD. Ingen mer gratis reklam för partier som inte har "rätt" åsikter.
  • nattuw
    KillBill skrev 2022-05-26 09:23:08 följande:
    Jag tror att det handlar om att media inte vill ge en röst till stollar som vill göra det lagligt för män att köpa horor
    Eller för kvinnor att köpa horor. För du har väl inga könsstereotypiska fördomar?
  • nattuw
    KillBill skrev 2022-05-26 11:02:26 följande:
    Om du kollar statistik så är det ytterst ovanligt att kvinnor köper sexuella tjänster. 
    Även om det har förekommit att kvinnor köpt sexuella tjänster måste köp av sexuella tjänster betraktas som ett manligt problem (fler än 99 av 100 misstänkta förövare är män). 
    Eller så är det så att statistiken inte visar hela sanningen. Med en grundinställning där män alltid är förövare och kvinnor alltid offer så vore en snedvridning av statistiken föga förvånande.

    Men nu var det inte statistik utan dina könsstereotypiska fördomar som jag kommenterade. Ty om du inte haft dessa könsstereotypiska fördomar hade du kunnat formulera dig på ett annat sätt. För det är väl ändå inte så att de vill göra det lagligt för män men olagligt för kvinnor att köpa sexuella tjänster?
  • nattuw
    KillBill skrev 2022-05-26 12:02:19 följande:
    Lagen är väldigt tydlig och gör ingen skillnad på om förövaren är kvinna eller man vilket jag tycker är bra.  Du tror alltså inte på uppgiften att män är den i särklass vanligaste förövaren vid kök av sexuella tjänster? Varför tror du inte det? Har du någon fakta som pekar på motsatsen? Redovisa i så fall sådan fakta så fortsätter vi diskussionen efter det.
    Nu sitter du och hittar på saker som jag inte berört i det av dig citerade inlägget. Vilket inte är första gången.
Svar på tråden Har Medborgerlig Samling (MED) någon chans att komma in i riksdagen?