Inlägg från: Anonym (S) |Visa alla inlägg
  • Anonym (S)

    Hjälp, vill inte amma mer…

    Anonym (Morsan) skrev 2022-05-25 17:50:38 följande:

    Haha. Kom igen när du bar ett barn som vägrar amma, illvrålar konstant. Vägrar sele. Vägrar sjal. Skeiker sig tomatröd när du försöker. Du har gjort kejsarsnitt och kan knappt röra dig. Men visst. Flaska då är nog bara ego. 


    Eller de som får amningsdepression. Säkert egentligen  bara egoism.

    Blir så less av alla som dig som drar alla över en kam. 


    Men varför tar DU illa upp? Personen skriver ju till ts och utgår från hennes situation, att du haft ett barn som vägrat amma är liksom inte relevant, ts bebis vill ju amma. 
  • Anonym (S)
    Anonym (H) skrev 2022-05-25 20:51:41 följande:
    Nej så menade jag inte. Jag menar att om ett barn som äter med stor aptit och amningen fungerar utmärkt - tycker jag jsg det är väldigt ego att inte kunna offra ett par månader till även om det innebär att ts inte kan träna så mycket hon vill. När amning inte funkar brukar barnet behöva tillägg så det naturliga blir väl då att barnet behöver tillägg. 
    Håller med. 

    Och låst känner man sig bara första tiden, sedan kan man absolut få egentid om man vill kortare stunder trots helamning/delamning eftersom bebisen inte behöver äta lika ofta. Känns bara så tråkigt att ge upp en fungerande amning pga egoistiska skäl, speciellt när bebisen vägrar flaska. Men alla är ju olika.
Svar på tråden Hjälp, vill inte amma mer…