• Anonym (Normalfitta)

    Män som inte får orgasm vid samlag

    ... Utan bara vid hård avsugning eller runka med hårda tag. Vad beror det på att det måste vara mycket hårdare tryck än det kan bli vid penetration?

  • Svar på tråden Män som inte får orgasm vid samlag
  • Anonym (Did)

    Omskuren? Då är penisen inte lika känslig, vilket gör att det är svårare att få orgasm.

  • Anonym (Man med xl)

    Jag har själv svårt med att nå hela vägen till orgasm ibland. Har faktiskt flera gånger sagt att jag njuter mer av sexet fram till orgasmen än av själva orgasmen. 


    Har man sex igen efter en paus blir det ännu svårare att få orgasm. 
    Varför denna jakt på orgasmer?

  • Anonym (För)

    För att han inte tänder på kvinnan, för att hon är dålig i sängen, för att hon suger o runkar dåligt, för att hon inte smeker honom, för att hon bara ligger där , för att hon inte njuter av att suga , för att hon inte gillar o bli slickad osv 

  • Anonym (För)

    Hm jag e omskuren , är alltid superhård o Kan flera ggr 

  • Anonym (H)

    Hwrregud vilket svammel man får läsa här. De flesta män har inga problem att komma, visst, men det finns de som av olika skäl inte kommer, ja porrmissbruk KAN vara ett och att han inte tänder på kvinnan KAN vara ett men för dålig känslighet i ollonet kan vara ett annat. Medicinska skäl kan vara ytterligare ett annat. Du kan alltså inte alls veta varför. Har han någon aning själv?

  • Anonym (Normalfitta)

    Jag har haft 5 förhållanden. I alla övriga har problemet varit för snabb utlösning hos mannen. Är det det vanligaste?
    Men att det inte går alls, det tänker jag är väldigt ovanligt. Tänd är han. 
    Skönt för mig med långa samlag men tycker lite synd om min nya pojkvän. Han är 40.
    Vi pratade om det en gång men jag vill inte göra honom stressad. Porrskadad, vad är det? 

  • Anonym (För)

    allt är väl olika. Kvinnan kan inte vara måttstocken för om det är för tidig eller fördröjd. Handlar om att synka. I många fall är kvinnan dör sen i sin utlösning eller får ingen alls? 

  • Anonym (Man 40)

    Jag kommer lätt ibland och knappt inte alls ibland. Ibland kommer jag av penetration och ibland behöver jag avsluta med en runk - skulle kunna knulla i en timme utan att komma. Just avsugning har jag svårt att komma av av någon anledning. Jag vet att hon vill att jag kommer i hennes mun vissa gånger men det går liksom inte. Ibland är hon så våt när vi har penetrerande sex att det inte blir någon friktion alls nästan, då är det svårt att komma med. 


    Min förmåga att komma har faktiskt minskat med tiden samtidigt som den ökat för min sambo. Hon kommer aldrig av penetration utan det krävs fingrar eller något vibrerande eller lufttryckigt..

    Jag tänker att vi alla är olika och att förutsättningarna ändras över tid. Inget konstigt med det men tycker han det är ett problem? Har ni pratat om det?


     

  • Anonym (L)
    Anonym (För) skrev 2022-05-26 07:35:12 följande:

    För att han inte tänder på kvinnan, för att hon är dålig i sängen, för att hon suger o runkar dåligt, för att hon inte smeker honom, för att hon bara ligger där , för att hon inte njuter av att suga , för att hon inte gillar o bli slickad osv 


    Alltså va haha? En del stämmer antagligen men ?för att hon inte gillar att bli slickad??  Så killar måste slicka för att kunna komma? Jag gillar inte att bli slickad men jag har ändå lyckats få tre barnet på något sätt? Du kanske behöver det för att komma men jag lovar att alla killar inte gör det :)

    Min kille (pappa till yngsta barnet) har aldrig slickat mig , sa från början att det inte är min grej och han brukar oftast komma på några minuter.. alla är olika :) 

    Men iallafall , jag är ju tjej så jag vet inte säkert men tror det kan bero på olika saker .. Porrskadad / runkar för hårt , druckit för mycket eller tagit något  ,läkemedel, stressad / känner press , tänder inte tillräckligt på tjejen , inte tillräckligt kåt, kommit nyligen, känner sig obekväm av någon anledning? 


    Det är ju en sak om det händer ibland men om det alltid eller nästan händer kanske man ska försöka söka hjälp för det?  

Svar på tråden Män som inte får orgasm vid samlag