• Anonym (Fi)

    Jo jag skiter i dina barn!

    Tänker att det är fine, men flytta få inte ihop med föräldern, för att sen tycka att det är helt ok att frysa ut barnet i sitt eget hem, eller förvänta dig att du ska komma först. 

  • Anonym (Fi)
    Anonym (...) skrev 2022-06-15 16:42:14 följande:

    Vad har du med att göra vem jag flyttar ihop med? 


    Där kom det igen. Krav! Bara för att jag bor med någon som har barn betyder inte det att du kan dumpa över ditt föräldraansvar!


    Det skrev jag inte heller, men per automatik får du ju ett ansvar om du ska bo och ha familj med en partner som redan har barn. Inte föräldraansvar, men barnet har rätt att må bra och känna sig trygg i sitt hem, och jag har svårt att se det som möjligt om det bor nån i bostaden som har inställningen att de skiter i barnet. Jag hoppas ingen utsätter sina barn för någon med den inställningen. 
  • Anonym (Fi)
    Anonym (Handlar om att markera) skrev 2022-06-15 17:27:59 följande:
    Handlar om att markera för barnet att nu är jag drottning och prio1 för din pappa. Inte du. Så att barnet är införstådd med det och finner hon sig inte i det kan hon flytta hem till sin mamma.

    Men att om hon accepterar det är jag samtidigt chill och snäll, men hon måste veta sin plats.
    Hahahaha, never gonna happen. Det är väl därför Ts är å bitter. 
  • Anonym (Fi)
    Anonym (Malus) skrev 2022-06-17 05:04:30 följande:
    Du yrar du lite för mycket.

    Mina vuxna barn har och, har som barn haft, det hur bra som helst.
    Säkert att de har. För du framstår ju verkligen som en bra människa. Synd att barn ska behöva hantera en vardag med någon som du, men ännu mer synd att de har en sån vidrig förälder som tillåter det. Usch. 
Svar på tråden Jo jag skiter i dina barn!