• Thu 16 Jun 2022 07:34
    1004 visningar
    10 svar
    10
    1004

    Undvik mobbande troll genom att inte tillåta anonyma svar

    Det finns också en hel drös manliga användare som är bra på att mobba ut och hacka sönder trådar. El citera sönder trådar så bra inlägg missas.
    De skriver ofta med sitt användarnamn dock, men säkert också ofta anonymt. 
    Förstår tanken med att inte ha anonyma svarare, men samtidigt ibland är det bra att kunna svara och skriva anonymt i känsligare frågor som abort, misshandel osv så vill man kanske inte alltid stå med sitt användarnamn. 

  • Thu 16 Jun 2022 08:09
    #5
    Tsprit skrev 2022-06-16 07:37:09 följande:
    Alltid lika roligt att feminister liksom inte klarar av att man anklagar kvinnor för något, för då ska de direkt tillrättalägga "det finns många män som gör samma sak".

    Det finns betydligt fler kvinnor här än män. Och kvinnor gillar alltid att skvallra och socialt isolera (genom ryktesspridning) folk de inte gillar.
    Nu är ju du själv inte särskilt trevlig dock, kallar mig för feminist och utgår från att jag är någon rabiat kvinna. Det är ett skällsord enligt mig. Usch kalla mig inte feminist för sjutton. 
    Jag står starkt för jämlikhet mellan kön, hudfärger, ursprung osv men inte den galna feminism man har i Sverige. 

    Har hängt här i 11 år nu och ja jag påtalar att det finns män som beter sig illa också bara. Därför enligt din ts är det kvinnor som hatar anonymt. Vilket är helt enkelt onyanserat av dig. Själv skriver nästan uteslutande med mitt nick. Har inget behov av att hata mot folk på forum. 
    Men ibland skriver jag anonymt i just i ovan svar nämnda delar av forumet t ex. 
Svar på tråden Undvik mobbande troll genom att inte tillåta anonyma svar