• Sun 19 Jun 2022 14:29
    4384 visningar
    8 svar
    8
    4384

    Byta jobb - hjälp!

    Hjälp mig tänka? 
    Har arbetat i skolans värld i många år nu. Sista 1-2 åren har gjort sönder mig, sakta men säkert. Ohållbar arbetsmiljö, stress, nedvärderad osv? Detta har lett till en kortare sjukskrivning som jag nu försöker jobba mig tillbaka ifrån. Tyvärr känner jag hur jag blir sämre igen efter en tid på jobbet. Jag är utbildad i branschen. Inte tillr med csn för att plugga till ngt nytt. Familj och hus så kan inte offra min inkomst för att plugga heller. Söker jobb men känner mer o mer hur jag inte är i skick att ta mig an ngt nytt heller, jag är inte på topp. 


    Känner att jag hamnat i en ond cirkel som är svår att ta sig ur. Börjat känna depressivitet. Haft kontakt med arbetsförmedlingen och syv, men får ingen direkt hjälp. Jag är ju välutbildad, välbetald med fast jobb, vad har jag att gnälla på liksom? 

    Vill inget annat än att säga upp mig på stående fot. Men då blir det kris privat. Man är oerhört beroende av sin inkomst. 


    Ngn som har några ideer eller tankar? Kanske ngt jag inte tänkt på? Blir knäpp på riktigt av detta. 

  • Svar på tråden Byta jobb - hjälp!
  • Sun 19 Jun 2022 19:27
    #4

    Tack alla! Kanske skulle nämnt att jag behöver byta bransch. Jag har gjort mitt där. Klarar inte av miljöerna, ljuden, ja jag har gett branschen vad jag kan och nu har den tagit ut sin rätt på mig? Att komma någon annanstans med bara lärarutbildning verkar lönlöst?

  • Sun 19 Jun 2022 21:34
    #6
    Anonym (Been there) skrev 2022-06-19 21:27:32 följande:

    Jag var i en liknande sits. Nu jobbar jag med hr-frågor på en statlig myndighet. Bättre betalt och bättre villkor.


    Hur lyckades du?
Svar på tråden Byta jobb - hjälp!