Inlägg från: Anonym (Kimchi) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kimchi)

    Är hon för ung?

    För det första ska du avsluta relationen med barnets mamma. Fokus på att vara en bra pappa. SEN kan du fundera på att träffa ny kvinna. 


    Klart du blir förälskad i sommarjobbarna. Kommer in med ung entusiasm. Säkert smickrad av din uppmärksamhet. Just nu kan åldern spelar roll. Hon är ju inte färdig på långa vägar. Upptäcker ju livet. Ålderskillnaden är inga problem när hon vuxit på sig. 

  • Anonym (Kimchi)
    Anonym (Hin håle) skrev 2022-06-22 08:16:14 följande:

    Skulle kunna ha varit jag som skrev inlägget, utom den sista meningen, åldersskillnaden behöver såklart inte vara ett problem nu heller. 


    Nej ålderskillnaden behöver absolut inte vara något problem. Tänker att tösen i början av livet och har mycket att både upptäcka och utforska. TS är ju just nu på att annat plan i livet. Hans största problem är att han inte tyckt av plåstret och avslutat den destruktiva relationen. 
  • Anonym (Kimchi)
    Anonym (Kaffedraken) skrev 2022-06-25 13:39:02 följande:
    Jo, jag har frågat tidigare i trådar varför kvinnor anser sig kunna säga vad som helst, och hyckla, göra samma sak som de kritiserar män för, osv. 
    Jag förstår inte varför kvinnor vill vara den typen av människor.

    Jo, jag har många gånger skrivit om jämnåriga och äldre.

    Ja, jag vet att det finns såna lodisar här.
    Grejen är att jag träffat på dom irl också, även bland närstående. Min syster t ex.
    Kvinnor som är missunnsamma, dömer, och hycklar.

    Nu är du där igen! Att du aldrig kan ge dig. Du har så stora problem som gör att många går fullständigt fnatt på dig. Skulle vilja ruska om dig och säga några väl valda sanningar. Men det hjälper troligen inte. Du har fastnat och vill inte vidare. Du har bestämt din åsikt om kvinnor, ålder, dömande mm. Nu kom du syster upp igen. Du påstod på tidigare fråga att du inte hade några problem med relationer med kvinnor. Både närstående och andra. Varför sitta här mär du snart passerat dina prime years och älta samma jävla dravel. Kapa trådar och höra allt till ditt buhu jag var/är intresserad av en 20-25 år yngre kvinna som dessutom erkände två år senare att hon ville ligga. Du v å g a r inte satsa på ett sunt förhållande med jämnårig kvinna. När jag frågade dig om sexuella preferenser så kunde du tänka dig ha en relation med en man. Sett dig bejaka detta i andra trådar. 


    Du vågar inte ta tag i ditt liv. Lägga dig på terapisoffan. Du ältar och har det förjävligt med du vet vad du har och inte vad du får så därför jamar du vidare i den skit du står i. Du är en riktig fegis! Du är in karl nog att ta tag i dig själv och din syn på livet. I synnerhet relationer och kvinnor. 


    Därför vill jag ruska om dig och se till att du får hjälp. Du är en vår dröm för en terapeut. Skulle gärna gräva och lotsa men allt för irriterad för att kunna göra ett bra jobb. 


    Over and out. 

  • Anonym (Kimchi)
    Anonym (Kaffedraken) skrev 2022-06-26 10:10:53 följande:
    Jo, det tror jag.

    Ja, mest sex.

    Du vågar inte ens bemöta det många säger till dig. Hur ska du då ha ett sund förhållande? Du rabblar självklarheter när det gäller att ligga med andra - att de ger sitt medgivande. Ja allt annat vore förfärligt. Plötsligt låter det som du ligger ofta. 


    M E N du bemöter inte


    Anonym (Kaffedraken) skrev 2022-06-26 10:10:53 följande:
    Jo, det tror jag.

    Ja, mest sex.

    ? vår kritik och/eller tips om att sluta älta och söka hjälp. 


    Snart kommer vi upp i termer som bristande sjukdomsinsikt. Molly börjar också fundera på om du är en bitter incel. Verkar inte bättre. Jo selektiv hörsel och rätt taskig läsförståelse också. 


    För övrigt anser jag att Kartago bör förstöras. 

  • Anonym (Kimchi)
    molly50 skrev 2022-06-27 15:10:28 följande:
    Ja,du har en poäng.
    Men om han själv inte ens förstår varför han borde söka hjälp så är det nog tveksamt om han själv besitter några fackmannakunskaper inom området. ^^

    En viss poäng har draktränaren men tvivlar starkt att han eller KD besitter sådana kunskaper. Ett sådant ältande som KD ägnar sig åt är troligen inget man trollar med. Då skulle man höja ribban eller byta ämne för mer effekt. KD är så förutsägbar så det finns inte. Tränaren börjar jämföra med silverryggar. Tja evolutionen har gått framåt en bit för människan. Alltid intressant när de kommer till djurens sexualitet. Det stannar oftast där. Tittar sällan på hela det sociala spelet i en flock, samarbete och stridigheter. Klar dominant och hierarkisk struktur. 


    Du gör bra inlägg och nu har vi hamnat helt ute på ängen. Kört av vägen totalt. Sorry TS! 

  • Anonym (Kimchi)
    Anonym (sådär) skrev 2022-06-29 14:17:16 följande:
    Jo han verkar helt klart ganska vilsen i allt som rör relationer och sexualitet. Och det enda som kommer hjälpa är terapi men den verkar han konsekvent rata utan använder FL som någon slags "terapi" där han försöker ventilera och bolla tankar.

    Både Molly, jag och flera andra har försökt råda honom att söka professionell hjälp i flera år med han verkar tyvärr inte vilja det vilket är synd för på senare år har jag märkt en märkbar bitterhet och kvinnofientlighet smyga sig in i hans argumentation och det lär ju inte göra saken bättre.

    Angående dina synpunkter så håller jag med om dem, men är tveksam till om det kommer hjälpa. Han har hållt på såhär i ganska många år nu och det verkar som sagt inte bli bättre utan snarare sämre. Synd, för han verkar i grunden vara en ganska ok person med hjärtat på rätt ställe om än väldigt vilsen.

    Håller med! 


    Tänker ändå att KD på nått vidmakthåller sin tes genom att älta på FL. Om det skulle vara i terapeutiskt syfte så skulle han ju lyssna på bara tankar och inlägg. Våga pröva dem i tanken och också i teori. Men viljan till förändring och utveckling har gått helt i stå. Om den någonsin har funnits. Tänk också på att det är jäkligt bekvämt att hala sitt positiv runt runt. Då slipper man tag tag i sig själv. Att göra en sådan förändringsresa men en rad tunga insikter är jobbigt och smärtsamt. Därför ger han sig lat och har selektiv läsförmåga. Svarar han på inlägg tar han tillslut ett fragment. Sällan kommenterar han det det verkligen gäller. Det glider han undan. Hans svårighet nu är ju att han inte vet, förstår eller har upplevt  hur mera normala relationer fungerar. Det kan vara därför han obsessa över det  nu som eg är omöjligt. Att träffa en ung kvinna. Jag har frågat honom och läst i andra trådar att han idkar sexuella handlingar med män. Undrar om det är sant, en dröm eller något han säger för att verka öppensinnad? Skiter i vilket bara han mår bra. Men han behöver lägga sig på terapisoffan i några år. Få gå vidare i livet utan så grava hang ups. 

  • Anonym (Kimchi)
    Anonym (Kaffedraken) skrev 2022-07-03 19:19:18 följande:
    Ja, bara i den här tråden så kan man se hur några diskuterade mig. Vuxna människor som sitter och spekulerar om en person dom inte känner. Som klagar på det jag skriver, men själva inte är medvetna om sitt eget beteende.

    Jamen är det så konstigt? Man har ju följt dig i flera år. Du drar slipstenen exakt på samma sätt. Ibland blir man så jävla irriterad på ältandet. Ibland tycker man vansinnigt synd om dig. Har sagt tidigare att man vill ruska om dig - du säger ruska på. Typ gåskostymen på och tar inte in något av tips/argument någon skribent säger. Du är absolut en våt dröm för terapisoffan. 

  • Anonym (Kimchi)
    Anonym (Kaffedraken) skrev 2022-07-05 16:15:38 följande:
    Ja, jättekonstigt.
    Jag förstår mig inte på människorna som skrivit i den här tråden.

    Varför följa mig? Jag är en av dom otrevligaste här på FL. Och så är jag helt verklighetsfrånvänd. Jag vet inte vad jag pratar om. Jag vet ingenting om kvinnor. Dum i huvudet är jag också.

    Jag har varken sagt att du är otrevlig eller dum i huvudet.


    Du har kanske inte har samma verkligheten som andra. Ett mindre sunt tänkande kring hur kvinnor fungerar. Som jag ser det finns det en enorm utvecklingspotential. 

Svar på tråden Är hon för ung?