• Anonym (Mindr­e sexig med åldern­)
    Thu 23 Jun 2022 21:47
    10608 visningar
    72 svar
    +2
    72
    10608

    Fråga till er män om sex och det visuella?

    Jag ser det som att kroppen blir mindre sexig med åldern, men mindre sexig betyder ju inte att den är osexig.

    En vältränad, atletisk, slank tjej på 20 ser självklart sexigare ut än en kraftigt överviktig fyrabarnsmor med åderbråck på 65. Men bägge är mer än tillräckligt sexiga för att jag skall vilja ha sex med dem. Sexigheten minskar, men den försvinner inte.

  • Anonym (Mindr­e sexig med åldern­)
    Thu 23 Jun 2022 23:20
    #23
    Anonym (Bäst före....) skrev 2022-06-23 21:56:54 följande:
    Vi kom lite bort från frågan känner jag. Jag är mest nyfiken på hur män ser på sig själv snarare än på kvinnor. Finns det nån gräns för dig i ålder och utseende när du som man troligen inte kan se på dig själv som attraktiv och sexuell längre. Så att någon vill ligga med dig alltså?

    Jag tror kvinnor är mer kritiska till sig själv och sitt åldrande än män men jag kan ha fel?
    Jag behöver inte kunna se mig själv som attraktiv för att kunna vara sexuell. Om ingen vill ligga med mig tar det inte bort min sexualitet, bara möjligheten att få utlopp för den.

    Jag är oerhört kritisk till mig själv och mitt åldrande, jag ser ärligt talat ut som fan. Jag var riktigt ful som ung och nu är jag ännu fulare. Hur någon kvinna någonsin har velat ha sex med mig är för mig en gåta. Men det påverkar inte min sexualitet det heller. Jag tror inte jag hade tänt på mig själv även om jag var snygg, det är kvinnor som tänder mig så mitt eget utseende blir helt irrelevant för min sexualitet. Skulle jag sett bra ut hade jag fått mer utlopp för min sexualitet, men sexualiteten är ändå densamma. 
  • Anonym (Mindr­e sexig med åldern­)
    Fri 24 Jun 2022 00:03
    #29
    Anonym (Bäst före....) skrev 2022-06-23 23:50:22 följande:
    Intressant att läsa och väldigt annorlunda perspektiv från mitt eget.

    Jag kan förstå att man har en sexualitet oavsett hur man upplever sitt utseende, men när den riktas mot någon annan och huruvida jag kan ta emot åtrån eller den andres lust påverkas mycket utifrån min egen upplevelse av mig själv. Om jag tycker att jag själv är attraktiv och sexig blir jag troligen en väldigt häftig sexpartner mot om jag inte tycker det. Jag blir då istället upphängd på mitt eget utseende och kan varken njuta eller ge njutning ohämmat.

    Jag har undrat länge om män var befriade från den typen av känslor, om  de var mycket friare än oss kvinnor, där de flesta jag talat med styrs utifrån sin egen självbild i mycket, Sexualiteten är för många kvinnor väldigt separerad och är beroende av självbild och i viss utsträckning yttre bekräftelse varför många också tappar den i relationer och slutar vilja ha sex.
    Om jag vill ha sex med dig, men inte du med mig, så ändrar inte det att jag vill ha sex med dig, skillnaden är att vi inte kommer ha det eftersom du inte vill. 

    Där tror jag skillnaden kanske ligger, att din sexualitet dör med min på det sättet (om vi vänder på det och säger du vill ha sex med mig, jag vill inte ha sex med dig, då slutar du vilja ha sex med mig eftersom jag inte finner dig attraktiv så slutar jag vara attraktiv). Min attraktion till dig dör inte för att du saknar attraktion till mig, där tror jag det finns en könsskillnad. Inte helt överensstämmande med kön, finns säkert män som funkar som kvinnor med det och vice versa, men skulle gissa på att det vanligtvis är så.

    Du behöver kunna tända på dig själv, finna dig själv attraktiv och att den du vill ha sex med också vill ha sex med dig. Jag kan väldigt enkelt fantisera om kvinnor som aldrig skulle vilja ta i mig ens med tång. Så min sexualitet dör inte för att jag finner mig själv osexig. 
  • Anonym (Mindr­e sexig med åldern­)
    Fri 24 Jun 2022 02:00
    #38
    Anonym (Bäst före....) skrev 2022-06-24 00:59:56 följande:
    Men ta då i beaktande att jag verkligen hade velat ha sex med dig och visat det, hade då inte detta påverkat din självkänsla och syn på din egen kropp och attraktivitet? Kanske t o m så att din åtrå ökat och blivit mer tvådimensionell?

    Ett annat exempel, tänk om du visste att någon du till trots idkade sex med inte tände på dig, hade då inte din sexualitet påverkats, till skillnad från om du hade haft sex med någon som verkligen åtrådde varje millimeter av dig?

    Jag kan precis som du tända lika starkt på någon även om de inte är intresserade av mig, men jag skulle aldrig klara ha sex med dem under såna förutsättningar eftersom det skulle påverka min självkänsla så mycket att det hade gjort mig impotent för att ta en liknelse. Skammen och äcklet över min egen oattraktivitet och otillräcklighet hade dödat lusten helt.

    Så JA, jag kan bara njuta av sex med en annan människa om jag vet att de åtrår mig, vilket är något man inte kan fejka enligt mig. Jag skulle t ex aldrig kunna köpa sex pga skammen jag hade känt.

    Men fantisera gör jag hela tiden och skamlöst dessutom i min hemlighet över både ålders och könsgränser.
    Bra fråga. Åtminstone hade det ökat mitt självförtroende och lusten i stunden, du har en poäng där helt klart.

    Nej, jag skulle inte heller egentligen velat ha sex med någon som inte vill ha sex med mig. Hade vart våldtäkt, det är mer en önskan om att hon ville eftersom jag vill. Nu har jag dock inte prövat, kan vara så att jag hade kunnat ändå? Jag har aldrig köpt sex, men det borde väl vara samma grej om hon inte fejkar väldigt bra, och många män klarar ju det, att ha sex på det sättet, så kanske även jag? Men det vet jag inte. Är inte sugen på att pröva heller.

    Intressant ämne och bra svar, du har många poänger, får tacka för diskussionen hittillls!
Svar på tråden Fråga till er män om sex och det visuella?