Inlägg från: Anonym (Tyvärr) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tyvärr)

    Vem är pappan?

    De två första kandidaterna är troliga utifrån din mens, de två sista kandidaterna är troliga utifrån när du fick positivt. Du måste testa alla fyra. Och kanske fundera över dina livsval.... Graviditet är inte det enda man kan få på det sättet.

  • Anonym (Tyvärr)
    queenofhongos skrev 2022-07-15 19:15:22 följande:

    Kan man göra tester först när barnet är fött?


    Klart man kan men varför vänta?? Bättre att göra det nu så att rätt pappa hinner vänja sig vid tanken och kanske vara lite delaktig. Dessutom känns det lite stressigare iom att du behöver ange en pappa till barnet efter födseln.
  • Anonym (Tyvärr)
    queenofhongos skrev 2022-07-15 19:20:59 följande:

    Folk som tycker att de får ut någonting av att försöka läxa upp mig genom att påpeka saker jag SJÄLVKLART redan tänkt på och förstår själv, som tex. STDs, hälsa osv kan avstå från att kommentera i detta forum. 


    Jag är inte ett dugg intresserad av era åsikter om min livsstil, dömer mig själv redan nog som det är.

    Jag ville bara se om det fanns folk där ute som visste mer än mig, kring datum, sannolikheter osv eftersom att jag inte är så insatt själv.

    Lutar åt abort kan tilläggas. 


    Ja abort kan vara att rekommendera.
  • Anonym (Tyvärr)
    Anonym (Hur) skrev 2022-07-15 20:54:49 följande:

    Tycker du ska tänka efter vem du vill ska vara pappa, vem som passar bäst och sedan uppge det sedan. Skit i om det stämmer Tungan ute


    Jättesmart. Och en dag uppdagas det att det var fel pappa och hela livet rasar för barnet, och den som trodde han var pappa, och så ska man leta upp rätt pappa, kanske flera år i efterhand. Underhåll som utbetalats felaktigt, släktingar som antagligen glatt sig åt barnet och som hen har kopplingar till och då antagligen måste släppa. Jo men det var väl.... mest jävligt egoistiskt och korttänkt.
  • Anonym (Tyvärr)
    Anonym (B) skrev 2022-07-15 21:16:23 följande:

    Sista dagen på senaste mensen var alltså 31 maj.

    Med en ?vanlig? cykel så skulle du då ha ägglossning den 14 juni. Då är det troligast att killen du låg med 10 juni skulle vara pappan. 


    Med din senaste cykel på 31-34 dagar så skulle du ha haft ägglossning 17-20 juni. Alltså skedde ägglossningen 17-19 juni är det troligt att det är killen du låg med den 10 juni som är pappan om du blev gravid då (men sperma brukar inte sparas så länge som 7-10 dagar och vänta på ägget men kan säkert ske). Och den 20 juni finns också en chans att det är killen du låg med den 20 juni som är pappan. 


    Omöjligt att säga. Det är 50-50 mellan killen 10 juni och killen 20 juni. Men om din ägglossning verkligen var den 20 juni så skulle jag gissa att det är killen 20 juni som är pappan men var din ägglossning 14 juni så tippar jag på killen 10 juni. 


    Tror inte det är killen 7 juni på grund av att det är lång tid från samlag till ägglossning och killen 25 juni har sannolikt missat ägglossningen. 


    Men detta är bara teorier. Du kanske fick ägglossning 10-13 juni istället. 


    Man räknar från mensens första dag, inte sista. Ts sista mens började den 26 maj så ca fjorton dagar därifrån hamnar vi på den 9 juni så killen hon låg med den 7:e kan mycket väl vara pappan. Självklart är han från den 10:e en lika god kandidat eftersom ts kan ha haft äl någon dag senare. Men med tanke på att ts inte plussade den 1 juli utan först en dryg vecka senare så skulle snarare vilken som helst av de från 20:e eller 25:e vara pappan. Ts behöver helt enkelt testa och se vem av dem som är pappan men hon kan ju börja med de två senaste.
  • Anonym (Tyvärr)
    Embla twopointoh skrev 2022-07-15 22:01:30 följande:
    Vilket okunnigt nonsens. Verkligheten funkar inte så. "Vartenda fall du hört om" är inte ett ordentligt statistiskt underlag.
    Ja väldigt vetenskapligt haha! ;)
  • Anonym (Tyvärr)
    Anonym (Den du helst inte vill det skall vara) skrev 2022-07-16 12:32:05 följande:
    Verkligheten funkar exakt så. Kvinnor straffas maximalt och ett enda felsteg och det får enorma konsekvenser, inte som för män som kan ha tur. 

    Finns kvinnor som vänstrat en enda gång, och då blivit gravida och trots att de haft sex 1000ggr med maken och vänstrat en enda gång och den de vänstrat med är den biologiska fadern i 100 av 100 fall.
    Lägg av, du fattar väl att du snackar goja! Vetenskapligt ligger det bara inte till så. Det är inte ovilja som styr vem som blir pappan utan ägglossningen!
  • Anonym (Tyvärr)
    Anonym (B) skrev 2022-07-16 20:09:28 följande:

    Jag läste fel (och skrev fel). 


    Ts hade du en standard cykel på 28 dagar så var troligtvis ägglossning 9 juni och troligtvis killen du låg med den 10 juni som är pappan. 


    Om du då istället hade en 31-34 dagars cykel så är ägglossning troligtvis 12-15 juni och således killen du låg med 10 juni som är mest trolig att vara pappan. 


    Om nu ägglossningen skedde då. 


    Om ts hade haft ÄL 12-15 juni så borde hon ha plussat den 1 juli med en cykel på 31-34 dagar. Hon plussade inte förrän den 9 juli så ÄL borde ha skett senare, med ungefär normallång lutealfas.
Svar på tråden Vem är pappan?