• Litorina

    Hämta och lämna barn i skolan

    Marko74 skrev 2022-07-17 21:38:37 följande:

    Tii Alexi! 

    Vad snackar du för gojja, vad har soss med detta att göra. Barnet är inte inlåst borde du fatta utan finns ingen som kan ta ut han. Är det sambos fel att hon blivit sjuk och att vi har myndigheter som vägrar hjälpa! Skärp dig med dina kommentarer för sånt gör mig fly förbannad! Om du inte har vettiga kommentarer, kommentera inte heller. Det delas ut bidrag hej vilt i detta land men en sjuk skiter man i. Du kam ta din soss o ......


    Tänk om angående Soc. Det är inte omöjligt att det är med hjälp av dem ni kan lösa det här. Ring och hör med dem! De kan ha koll på vilka stödinsatser ni har rätt till. 

    Du låter som att du tror att Soc tänker sätta din sambo i fängelse eller nåt. Det funkar inte så. Soc är i första hand en myndighet som fördelar stöd. Och det är ju precis det ni behöver eftersom ni saknar socialt nätverk som har möjlighet att stötta. 


    Ring även skola och fritids och be om hjälp med förslag på lösningar. Börja med att be om hjälp, inte kräva. Ringer du och börjar kräva saker hit och dit från början kommer folks vilja att hjälpa er minska drastiskt. 

    Har ni sökt och fått fritidsplats? I så fall under vilka tider? 

Svar på tråden Hämta och lämna barn i skolan