Inlägg från: Spigger86 |Visa alla inlägg
  • Spigger86

    Att ha soffan full med prydnadskuddar

    Jag fattar inte grejer med att ha soffan fullproppad med prydnadskuddar, så man måste flytta på kuddarna för att kunna sitta där själv. Det känns så sjukt opraktiskt. Visst att ha en eller två prydnadskuddar som man kan luta sig emot är fine för mig.

    Något som är ännu värre är de som har sängen full med gosedjur. Hur tänker ni kring detta?

  • Svar på tråden Att ha soffan full med prydnadskuddar
  • Spigger86
    Anonym (...) skrev 2022-07-22 19:18:14 följande:
    Att folk får gör som de vill! 
    Ja det säger väl sig självt.
  • Spigger86
    Anonym (...) skrev 2022-07-22 19:19:15 följande:

    Har du tråkigt TS? Jag har sett några trådar du startat sista dagarna, och alla är såna här ytliga, ointressanta ämnen och trådarna dör fort ut. 


    Ja jag är hemma med förkylning och feber. Men kan även starta en tråd om klimatet eller världssvälten om du vill.
  • Spigger86
    Anonym (Stina) skrev 2022-07-22 19:26:37 följande:
    Eller om män som dödar kvinnor. Med tanke på hur kränkt du blir när någon skriver en bok (fiktion) där det pratas om att döda män så borde det ämnet ligga dig varmt om hjärtat. 
    Jag tror jag ska starta en tråd om Mildas matlagningsgrädde istället. Men nu får vi nog återgå till trådens topic, och inte blanda in andra trådämnen som inte har med denna trådens ämne att göra. 
  • Spigger86
    Anonym (soff) skrev 2022-08-17 11:00:28 följande:
    Jag har massa kuddar i soffan, tror jag har sju stycken i en ganska stor hörnsoffa med divan. Men de används att luta sig emot. Och är fina och pryder sin plats. Win-win.

    Gosedjur i sängen - är det inte bara barn som har så? Mina barn hade det när de var små, och då valde de ju själva att ha dem där. Har aldrig sett vuxna som har massor av gosedjur i sängen. 
    Aha ja om du kan luta dig emot dem så låter det ju som du får plats själv i soffan. Personligen så tycker jag 7 prydnadskuddar är för mycket. Sen beror det ju även på hur stor soffa man har.
Svar på tråden Att ha soffan full med prydnadskuddar