• Anonym (Sex och onani)

    Varför onanerar du, när du är i en relation som innehåller sex?

    Som rubriken lyder, varför onanerar du som är i en relation, som innehåller sex? 

    Frågan gäller alltså inte sexlösa relationer. 

  • Svar på tråden Varför onanerar du, när du är i en relation som innehåller sex?
  • Mimosa86

    Därför att onani och sex är två helt skilda saker. Att ha sex innebär en helt annan samvaro, samspel etc då man är två som ser om varandra.

    onani är betydligt enklare om man bara vill komma, är för trött för att interagera med sin partner eller när  känslor och humör inte är på rätta stället för att sexet ska bli bra. Då är det bättre att avvakta och få ett bra ligg vid ett annat tillfälle när förutsättningarna är rätt än att grymta över ett ligg som bara blev dåligt och där båda inte riktigt var på humör.

  • Anonym (Zacke)

    Det är väldigt enkelt, du har ett sexliv med dig själv och du har ett sexliv med andra.

  • Anonym (Jag)

    Jag onanerar för att jag tycker det är skönare än sex och för att jag kan få orgasm och bli tillfredsställd av det. Sex har jag mest för att min partner vill, får inte ut någon njutning av det tyvärr. 

  • JoniBoni

    Jag ser det som själavård, sex med en partner är ju någonting helt annat än att onanera. Onani gör du ju enbart för din egen skull, att ha sex kräver ju minst en annan part så då kan det ju bli mer komplicerat. 

    Jag ser det dessutom som att det är bra att onanera lite då och då, det blir ju lättare att förmedla till en partner vad som får en att komma om man själv vet hur man gör. (som tjej i alla fall). Så heja onani ;) 

  • Anonym (Senioren)

    Har alltid onanerat då min sambo inte har samma sexbehov som jag. Numera onanerar jag dagligen men slutar innan jag får utlösning. Sparar sprutet till sambons fitta en gång i veckan. Om jag sprutar vid onani får jag inte upp kuken mer den dagen. Bättre att vara småkåt hela tiden. Kan bero på att kuken har passerat 70-strecket. 

  • Anonym (Framtung)

    För att jag får för lite sex och för enformigt. Även om förhållandet inte är sexlöst, så behöver jag få komma regelbundet för att kunna slappna av och vara själsligt och fysiskt nära och t.ex. kunna sova sked utan att ha kroniskt stånd.
    Vidare så är det ett sätt att, oftast numera med porrens hjälp, kunna drömma mig bort till en värld där kvinnor åtrår mig och jag har makten att bestämma över när, var, hur, med vem och även hur länge vi har sex. Där kan jag få kvinnan att njuta och komma och kan slappna av och bara knulla tills jag själv vill komma.

  • PorterPelle
    Anonym (Sex och onani) skrev 2022-07-26 08:40:09 följande:
    Varför onanerar du, när du är i en relation som innehåller sex?

    Som rubriken lyder, varför onanerar du som är i en relation, som innehåller sex? 

    Frågan gäller alltså inte sexlösa relationer. 


    Varför äter du mellanmål i ett förhållande där du har tre kompletta måltider tillsammans varje dag? 
  • Johnte

     Sexet hemma var sällan och outvecklat, så för att få utlopp för mina drifter utan att vara otrogen.Jag hade en enormt mycket större sexdrift än mitt ex. Onanerade jag inte blev det våta drömmar med kladd och sängklädesbytte om nätterna.

  • New  Dawn

    Den enda anledningen jag kan komma på skulle vara om vi skulle vara ifrån varandra så att det blev för länge att vänta.

    Jag läser här att vissa tycker att det är enklare. Det tycker inte jag. Det är tom lättare att han tillfredställer mig, och skönare! Han tycker detsamma.

    Att inte båda skulle vara redo/sugna är inte heller någon anledning, eftersom att vi båda VILL tillfredställa den andre, även om vi inte är sugna själva. (ibland BLIR vi dock det)

    Det händer att jag väcker min man om jag är sugen, även om det inte funkar för honom. Han har varit väldigt tydlig med att han vill bli väckt. Jag vill absolut inte komma i sömnen för det är dötrist. 

    Min (min mans också) lust sjunker efter orgasm, och vi håller lusten till sex högre när vi "sparar" oss till varandra. Både min och min mans "erektion" och orgasmens kraft blir starkast när vi sparar oss. 

    Jag håller iofs med om att man genom onani kan lära känna sin kropp, och det har jag iofs gjort tidigare i mitt liv.(Särskilt som ung är det nog bra) Jag har dock utöver detta "lärt mig" om min kropp och njutning TILLSAMMANS med min man och det är ju faktiskt ännu roligare.

    Någon skrev om mellanmål. Tar hellre mina "mellanmål" tillsammans med min man. 
    Sammanfattningsvis ser jag ingen anledning att onanera. 


    Mod är det som behövs för att ställa sig upp och tala. Mod är också det som behövs för att sitta ned och lyssna.
Svar på tråden Varför onanerar du, när du är i en relation som innehåller sex?