• Fre 29 jul 15:48
  10581 visningar
  55 svar
  +1
  55
  10581

  Orgasmfritt

  Min fru får väldigt sällan orgasm och numera har jag slutat ängslas över det.  Det är som det är och ingenting jag kan göra något åt. Hon onanerar så gott som aldrig och hennes sexliv är begränsat till den gången i månaden / varannan månad vi lyckas få till det. Hon längtar inte efter mer. Hon har en del muskelinflamationer och hon får hudkontakt genom att jag masserar henne ett par gånger i veckan.  Dessutom pussas vi och kramas vi så gott som dagligen med kläderna på. Själv i onanerar jag ofta och tycker egentligen att en bra ronk är bättre än dåligt sex med min fru. När vi har sex tillsammans kommer jag ofta på henne att tänka på annat. Hon blir frånvarande och passiv och jag ledsnar i bristen på respons och slaknar. Ibland har det gått år emellan att någon av oss fått orgasm tillsammans.

  Men det borde inte vara några problem. Jag är inte så inne på tantra men är nyfiken på hur man kör orgasmfritt på bästa sätt. Hur bibehåller man intimiteten och närvaron i sexet på bästa sätt utan att tankarna far iväg och allt blir slentrian. 

  Jag har funderat kring att mikrodosera CDB i någon form, men finns det andra mer lagliga sätt att bli mer närvarande i orgasmfritt sex efter 20+ års äktenskap?

 • Svar på tråden Orgasmfritt
 • Anonym (Kvinn­a)
  Fre 29 jul 16:15
  #1
  -2 +4

  Hon är inte kåt på dig helt enkelt! 


  problemet är inte orgasmen, problemet är att hon inte vill ha sex med dig av ngn anledning. 

 • Fre 29 jul 17:06
  #2
  -2

  Kanske. 

  Men det skulle gå emot allt hon själv säger. Jag har försökt lyfta frågan om ett öppet förhållande men det var tvärstopp. Att jag nämnde att jag troligen inte skulle bli så svartsjuk om hon "råkade" ha sex på ngn konferens blev hon bara ledsen av. Saken är att hon vill ha sex och att hon tycker att vi också har det. 4-5 ggr i halvåret är betydligt mer än de flesta av hennes väninnor. 

  Problemet är väl inte så mycket hennes sexlust. Snarare är det jag som tröttnat på att ständigt dra i det och funderar på att helt sluta försöka om det inte sker någon förändring. 

  Så för att slippa hamna i samma fråga-svar på familjeliv som brukar till slut handla om jag "gubbat till mig" och aldrig går ur med soporna. Så vill jag återigen återgå till min grundfråga:

  "Hur bibehåller man intimiteten och närvaron i sexet på bästa sätt utan att tankarna far iväg och allt blir slentrian, i ett orgasmfritt sex?"

 • Anonym (Kvinn­a)
  Fre 29 jul 17:24
  #3
  +3

  Jag tror tyvärr inte att de går. Hon är nöjd med lite sex helt enkelt. Spelar ingen roll hur mkt du pratar om de, det kommer hellre leda till ännu mindre sex. 


  Har själv haft en kåt gubbe hemma som bara trånar o de gör Att sexlusten försvinner. HELT

 • Fre 29 jul 18:43
  #4

  Menar du att ett orgasmfritt sex aldrig kan bli bra för någon, eller är det bara min situation du bedömer? 

  Jag vill bara veta om någon fått till ett bra orgasmfritt sexliv och vad de gjort?

 • Anonym (Hm)
  Sön 31 jul 23:30
  #5
  +1

  Är det henne du menar då? Att sexet ska bli bättre trots att hon inte får orgasm? Eller även för dig?

  Det är klart man kan ha sex som ger något trots att man inte kommer, men när jag läser om din situation så låter den väldigt sorglig.
  Har du blivit så hemmablind under dessa år att du inte ens ser möjlugheten att träffa nån som faktiskt VILL ligga med dig?
  Din fru ställer ju förmodligen bara upp för din skull, njuter ingenting och du märker det, och njuter då inte heller, vilket är försteligt. 
  Låter hemskt. Jag hade slutat ha sex på de premisserna. Skilj dig.
  Jag vet att det inte var svaret du ville ha men ändå. Varför står du ut med detta?
  Jag är själv kvinna, om det har betydelse.

 • Mån 1 aug 00:45
  #6

  Att älska varandra är en bra början.

 • Mån 1 aug 01:39
  #7
  +3

  Tack för ett väldigt empatiskt svar ms Hm. Det värmde verkligen.

  Det är egentligen en annan diskussion om varför jag inte skiljer mig, men det har blivit mitt aktiva val. Vårt hem och våra barns situation och min livs absolut bästa vän ligger i ena vågskålen. Att knulla ligger i den andra. Jag har det egentligen ganska bra, men kanske skulle jag få det bättre, kanske inte. Flera av mina vänner har skilt sig och blivit helt sidosteppade på datingmarknaden.  Andrahandsvärdet på en 50-årig vit CIS är skrämmande lågt. 

  Samtidigt har 20-30% av alla kvinnor svårt att få orgasm tillsammans med sin partner (killgissat estimat, men jag har för mig att jag läst siffran någonstans). Och det är inte ovanligt att kvinnor inte uppskattar oralt heller. Och det kan väl inte vara rimligt att alla dessa behöver byta partner eller helt sluta med intim beröring? Det måste finnas ett sätt att ha sex som är värt besväret ändå? 

  Och det är inte så att hon inte VILL ligga. Vi kan fortfarande flirta och skoja om det båda två. Men när det väl blir av, så är det inte så kul enligt mig. Det är också svårt att prata om det utan att hon skall känna press, känna sig kritiserad, få för sig att jag inte älskar henne etc. 

  Och vi älskar varandra. Innerligt. Och jag skulle inte vilja förlora henne. Inte ens för sex.

 • Anonym (Lovis­a)
  Mån 1 aug 08:01
  #8

  Jag kan bara komma med mina tankar utan att ha så mycket erfarenhet då jag själv har en ganska hög lust. 

  Att ha sex med målet att ingen ska få orgasm kan vara väldigt tändande tycker jag. Det blir mer fokus på kroppen och inte lika könsfokuserat vilket gör mig kåtare mentalt. Jag kan tänka mig att det tar bort press att prestera för henne. 

  Fundera på vad i sex hon tycker om och vad hon inte tycker om? Hon verkar uppskatta massage. Skulle hon tycka om att bli bunden? Eller ligga på några kuddar med rumpan i vädret och du smeker den och ger olika typer av behandling men lämnar underlivet ifred länge och kanske aldrig kommer dit. Du kanske också ska vara helt passiv och hon får smeka dig en stund utan att du får komma. Allt detta kräver ju att hon har någon slags välbehagskänslor och inte känner olust eller äckel. 

  Jag tror dessutom på schemalagd sex. Få en regelbundenhet i det. När ni då inte ska ha sex så finns det heller inga förväntningar på det. Att avsätta tid för det och möjlighet att förbereda sig mentalt. Sen kan man såklart säga nej och även detta förutsätter att hon faktiskt vill. 

 • Anonym (Hm)
  Mån 1 aug 09:56
  #9

  Ber om ursäkt för om jag lät oempatisk och onödigt hård. Det är ändå fint att du älskar din fru så mkt att du är beredd på att söka lösningar så som ni har det. Har inga råd tyvärr då. Men önskar lycka till. Förstår att inte alla tänker som jag Glad

 • Mån 1 aug 10:28
  #10
  -3

  Dra ner på intimiteten under dagarna och spara det tills dom gångerna ni har sex. 
  Du masserar henne veckovis, o ni ligger o kramas och pussas med kläderna på dagligen.. Det är anti förföriskt.. 

  Om du sparar allt vad ömhet o kärleksyttringar heter tills när ni har sex, så kommer hon garanterat inte kunna tänka på något annat..

  Allt det där "lovey dovey" du sysslar med.. Det är svaghet, o gör att du beter dig mera som en kvinna.

  Hon kommer komma tillbaka när du beter dig som en man..


  Och varenda gång du försöker vara lovey dovey så drar hon sig bara mer undan.. 


  Pröva att åk iväg en vecka.. Sluta vara orolig över att hon kommer lämna.. Bara att du fokuserar mer på dig själv än henne och hennes tankar och känslor. Kommer göra att hon tycker om dig mer för du beter dig som en man. 

Svar på tråden Orgasmfritt
Logga in
Bli medlem