• HrSam

    Orgasmfritt

    Min fru får väldigt sällan orgasm och numera har jag slutat ängslas över det.  Det är som det är och ingenting jag kan göra något åt. Hon onanerar så gott som aldrig och hennes sexliv är begränsat till den gången i månaden / varannan månad vi lyckas få till det. Hon längtar inte efter mer. Hon har en del muskelinflamationer och hon får hudkontakt genom att jag masserar henne ett par gånger i veckan.  Dessutom pussas vi och kramas vi så gott som dagligen med kläderna på. Själv i onanerar jag ofta och tycker egentligen att en bra ronk är bättre än dåligt sex med min fru. När vi har sex tillsammans kommer jag ofta på henne att tänka på annat. Hon blir frånvarande och passiv och jag ledsnar i bristen på respons och slaknar. Ibland har det gått år emellan att någon av oss fått orgasm tillsammans.

    Men det borde inte vara några problem. Jag är inte så inne på tantra men är nyfiken på hur man kör orgasmfritt på bästa sätt. Hur bibehåller man intimiteten och närvaron i sexet på bästa sätt utan att tankarna far iväg och allt blir slentrian. 

    Jag har funderat kring att mikrodosera CDB i någon form, men finns det andra mer lagliga sätt att bli mer närvarande i orgasmfritt sex efter 20+ års äktenskap?

  • Svar på tråden Orgasmfritt
  • Guldnovan

    Trådens fråga blir märklig för mig. Varför sträva efter orgasmfritt sex? Det låter som att en orgasm då inte  är önskvärd. Varför kan man inte bara ha sex och om det leder till orgasm så är det en bonus? Njuta gör man ändå för varför ens ha sex om man inte tycker om det. Jag upplevde orgasm med en man i fjol för första gången, 55 år ung. Jag gillar sex men har inte tänkt i termerna att jag haft  orgasmfritt" sex hela mitt liv. Jag är driven, intresserad och har haft det bra. Det hör till att jag upplevde första orgasmen  vid 48 och har inte vetat vad jag saknat. Nu kommer jag vid onani och det är gott än så länge. 
    Ts fru verkar inte vara så intresserad så det blir märkligt att leta intressant, intimt sex om man inte vill ha sex öht. 

  • Anonym (svårt)

    Problemet är inte att hon inte får orgasm utan att hon inte alls är intresserad av sex.  Att döma av hur du beskrivit er situation tror jag det är svårt att få till en förändring, så du få helt enkelt fundera på om du kan leva med det i längden.

  • HrSam

    Att det inte blir sex så ofta beror nog lika mycket på mig. Jag läser i mängder med trådar där kvinnor slutar ha sex med sina män för att de är dåliga och inte så lyhörda älskare, och jag börjar känna stor samhörighet med dessa kvinnor. Jag tappar sugen för att sexet är ganska tråkigt. Hon är nöjd som det är och inte särskilt intresserad av att utvecklas. Jag har stort sexuellt intresse och skulle nog inte klara av att helt sluta med sex inte heller min fru. Alternativet är då att hålla sig till denna enligt mig halvdöda nivå eller att försöka hitta ett alternativt sätt att förhålla sig till det sex vi har och kanske utveckla det på något sätt med råd ifrån FL.

    Men jag känner att vi inte kommer så mycket längre i tråden. Jag tackar för era tankar och att ni tog er tiden att dela med er. 

  • Anonym (Pillan)

    Om hon kan komma ibland så kan hon komma,  ni båda har bara inte listat ut vad som får henne över den gränsen. hennes intresse för sex verkar lågt (både med dig och genom onani).
    hon måste själv vilja förändra detta, att vilja bli sugen på sex. Men hon väljer att inte göra det, så gissningsvis så gillar hon inte sexet ni har? Om du vill få igång henne så får du nog prova nya tekniker och infallsvinklar. Prata om vad ni kan göra för att förändra det. Kanske läsa erotiska noveller ihop, se på porrfilm, massage lekar, binda varandra, onanera ihop, leksaker osv
    Har hon inga förslag alls på något som kan leka fram lusten lite, så är nog erat sexliv helt dött och hon vill helt enkelt inte.

  • Anonym (Lovisa)

    Du är inte nöjd med svaren men jag har lite svårt att förstå vad det är för svar du vill ha. Du vill att ni har det roligare i sängen men att det inte behöver innebära orgasm. Jag vet inte vad cdb är men olagliga substanser har jag inte så bra koll på och jag har svårt att tro att det är en lösning. 

    Ni båda kan inte klara er utan sex säger du men hon är för tråkig för att du ska vara nöjd. Jag tror det är en konflikt som behöver lösas. Du vill inte lägga press på henne genom att skippa orgasmen men jag tror det är en annan press du lägger istället. Men jag ska inte heller lägga ner mer tid på detta men jag märker att jag blir irriterad på ditt svar om att du inte får rätt svar här. Inte för att jag tror att mina svar är perfekta men för din avfärdande inställning. 

  • HrSam

    Jag inser att mina svar varit hårda och snarstuckna och jag ber om ursäkt för det. Jag skall nog inte hänga på forum med för lite sömn och kaffe i kroppen.  

    Jag var helt enkelt nyfiken på andras erfarenheter av bra sex där inte orgasm ens fanns med som en del i ekvationen. Och använda dessa för att förbättra min situation. Inte få råd om hur jag bör göra direkt. Men jag var otydlig där och jag ber om ursäkt. Jag är genuint tacksam för dina inlägg Lovisa.

  • Guldnovan
    HrSam skrev 2022-08-06 13:57:03 följande:

    Jag inser att mina svar varit hårda och snarstuckna och jag ber om ursäkt för det. Jag skall nog inte hänga på forum med för lite sömn och kaffe i kroppen.  

    Jag var helt enkelt nyfiken på andras erfarenheter av bra sex där inte orgasm ens fanns med som en del i ekvationen. Och använda dessa för att förbättra min situation. Inte få råd om hur jag bör göra direkt. Men jag var otydlig där och jag ber om ursäkt. Jag är genuint tacksam för dina inlägg Lovisa.


    Jag har haft ett helt vanligt fungerande sexliv utan orgasm,  spännande inslag framförallt under senare år. Lust har alltid funnits. 
    Undantaget är halva äktenskapet där sex nästan försvann men det hade inget med obefintlig orgasm att göra utan att vi inte var lyckliga totalt sett . 
  • Anonym (Mansgris)
    KimLinnefeldt skrev 2022-08-07 06:30:49 följande:

    Vad är CDB?  Och "oh-holy-mary"?


    Hampfröolja och 
    glidmedel med pirrande effekt. 
  • KimLinnefeldt
    Anonym (Mansgris) skrev 2022-08-07 08:26:03 följande:
    Hampfröolja och 
    glidmedel med pirrande effekt. 
    Vilken effekt ska de ha, menar du?
Svar på tråden Orgasmfritt