Inlägg från: Anonym (Ellinor) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ellinor)

    Vem har gjort fel? Jag eller pojkvännen?

    Det har bara gått en månad och han är redan otrogen. Gör slut och gå vidare.

  • Anonym (Ellinor)
    Anonym (Vad göra nu?) skrev 2022-08-04 11:06:11 följande:

    Jag skrev detta 


    Självklart ska du få dig din tid du behöver.


    Jag vill be om ursäkt ifall jag har sårat dig på något sätt. Ingen människa är perfekt. Vi har alla våra brister, inklusive jag. 


    Det känns som att det har blivit en sån stor sak gällande appen. Det var inte alls meningen att det skulle utspela sig såhär. Om jag kunde ta tillbaka det hade jag gjort det. Jag kan förstå att det upplevdes som påträngande för dig. Jag var helt enkelt bara nyfiken och ville se om du var online. Jag har lovat mig själv att inte göra om det. Därför har jag raderat min profil och appen. 


    Jag förstår att det var jobbigt när jag försökte nå dig flera gånger häromnatten. Jag blev väldigt ledsen när du la på luren i örat på mig och sen stängde av telefonen. Jag ville verkligen nå dig så vi kunde prata med varann. 


    Du kommer säkert ihåg när du har frågat mig innan om jag har blivit sårad nångång. Vilket jag aldrig svarade på. Jag kan svara på det nu. Och svaret är Ja. Jag har blivit sårad ganska många gånger. Så därför är jag försiktig med att släppa in folk i mitt liv. När jag ger så ger jag för att jag verkligen vill och för att jag gillar personen.


    Jag ska inte störa dig mer. 


    Hör av dig när du känner dig redo.


    Kram! 


    Varför ber du om ursäkt när han ljugit och varit otrogen? Sorry, men har du ingen självrespekt? Klart man kan be om ursäkt för att du snokade, men du tar ju verkligen på dig hela ansvaret här. Börja jobba på dig själv och hur du låter andra behandla dig.
  • Anonym (Ellinor)
    Anonym (Vad göra nu?) skrev 2022-08-04 13:32:44 följande:
    Jag kanske var det.
    Jag tycker om honom och vill satsa på honom. Även fast han ljög. Men människor här inne har så snabbt att säga att man ska göra slut :/
    Fast du var inte "snäll". Du var en dörrmatta. Även om man tycker om någon måste man ju visa att man vill ha basal respekt och att man inte kan bli behandlad hur som helst. Det är också helt okej att berätta för ens partner att man tyckte att de betedde sig riktigt illa och att man blev sårad utan att förhållandet måste vara över för den sakens skull.

    Genom att du själv tog på dig allt ansvar och i princip bad om ursäkt för din existens visar du att du är okej med att han behandlar dig som skit och du kommer ändå springa dit som en hundvalp. Det är ingen inställning som man bygger ett hälsosamt förhållande på. Ska ni faktiskt fortsätta ihop måste ni kunna prata om även jobbiga ämnen och berätta när den andre gjort något som sårat er.
Svar på tråden Vem har gjort fel? Jag eller pojkvännen?