• Anonym (,,,)

    Vem har gjort fel? Jag eller pojkvännen?

    Han skämdes väl även att bli påkommen så det var därför han lade på luren. 

    Det var bara så dumt av honom att ta upp att du skulle ta bort appen när han inte gjorde det själv. Hade han inte gjort det så hade ju allt varit frid och fröjd. Verkar som att han vill ha den tjej han dejtar för sig själv men han själv kan fortsätta och spana om det dyker upp nåt "bättre". 

  • Anonym (,,,)
    Anonym (Vad göra nu?) skrev 2022-08-03 11:41:17 följande:

    Han skickade ett sms nu 

    - Hej. Nu är jag vaken. Jag behöver tid. Måste fundera. Så snälla, håll inte på och bomba mig med samtal.


    Så han bad inte ens om ursäkt för något? Bara: "jag behöver mer tid"

    Hoppas du svarade något smart, eller inget alls. 

    Om det var jag hade jag skrivit tillbaka nåt i stil med: "Då ska du få tid sörru. All evighet får du. Jag sitter inte och väntar på någon som har ljugit för mig. Hej då". 

    Eller:
    "Ja men förlåt mig, då ska jag inte störa. Givetvis förstår jag att du inte vill bli bombad med samtal från mig - den du har ljugit för. Det blir ju jobbigt att behöva förklara sig för mig. Men vet du - du slipper. Lycka till"

    Ta kommandot över detta - DU kan bestämma att det är slut, inte sitta och vänta på att han ska säga det (för det kommer han göra när han fattar hur dumt han betett sig). 
  • Anonym (,,,)

    Nu var du allt otroligt snäll TS. Inte ett ord om att han ljugit för dig? Att han fick dig att ta bort appen men hade sin kvar? 

  • Anonym (,,,)
    Tukt skrev 2022-08-04 12:10:11 följande:
    Det där är bra sådan där fulretorik där du inte bemöter sakfrågan, eller svarar utifrån ditt påstående.
    Självklart behöver man be om ursäkt. Ingen har sagt något annat. Men kanske inte genom att tala, samtidigt som man tänker.
    En mogen person brukar behöva fundera över varför hen gjort fel. Det blir i regel bättre för båda då. Den som ber om förlåt direkt, vill bara komma i från det jobbiga.
    jag tycker han skulle skrivit något som åtminstone var en halv ursäkt, och sen kunde han skrivit att han behövde tid, men att enbart skriva det som TS återger här i tråden att han skrev - det är väl knappast vuxet? 
  • Anonym (,,,)
    Anonym (Vad göra nu?) skrev 2022-08-04 13:32:44 följande:
    Jag kanske var det.
    Jag tycker om honom och vill satsa på honom. Även fast han ljög. Men människor här inne har så snabbt att säga att man ska göra slut :/
    Vet inte hur gammal du är, eller hur mycket du varit i relationer. Du kommer nog märka rätt snart att han ljuger för dig igen (om samma sak eller om nåt annat). 
    Du skrev i TS att ni setts en månad bara, det är väldigt kort. Ni är knappt ihop så antagligen är det där han är i tanken. Ni ses bara, han tycker det är helt ok att han kollar efter andra i appen. Det kunde ha varit ok - om han inte bett dig ta bort appen och sen ljugit om saken för egen del

    Många har kvar appen längre, och kommer fram till att man är ett par om några månader till, så visst är det snabbt med en månad. Men just att han fick dig att ta bort din (antagligen visste han hur mycket du gillar honom så han förstod att du skulle gå med på det), men sen inte gjorde det själv - den grejen visar att han är en som lätt kan ljuga om saker. Förhoppningsvis mognar han så småningom, men du är den som kommer fara illa i detta. Han kommer säkert vara jättefin mot dig nu ett tag, men du kommer inte kunna lita på honom vad gäller dejtingappar. 
    Han vet var han har dig i och med dit väldigt snälla och rara sms. 

    Be en kompis som hänger på appen, att ha lite koll på honom, så kan hon nämna för dig om han är aktiv där igen. Detta OM du bestämmer dig för att träffa honom igen. Sen finns det ju andra siter och appar också. 
  • Anonym (,,,)

    T,  så att jag förstår.:Du skriver en tråd här för att be om råd (?) MEN DU LJUGER OM SJÄLVA GRUNDEN TILL HELA TRÅDEN? 

    Allt jag skrivit som råd i tråden har baserats på att han bad dig ta bort appen, och nu säger du att det bara var ljug här i tråden? 
    Om du kan ljuga så enkelt, så antar jag att man inte kan tro på nåt du säger. 

    Good luck då, ni verkar rätt jobbiga personer båda två. 

  • Anonym (,,,)
    Anonym (Vad göra nu?) skrev 2022-08-06 18:25:59 följande:
    Aja, jag ber om ursäkt för att jag finns till
    Ja, inte utan att du borde göra det - men ta av dig offerkoftan nu. 

    Om man tar bort grunden i hela tråden, nämligen att han bad dig ta bort appen men sen upptäckte du att han själv hade appen kvar - så finns ju inget kvar att diskutera. , eftersom han aldrig bad dig ta bort den. Så extremt omoget att hitta på det i en tråd - varför? För att du ville vara säker på att få medhåll, eller? 
  • Anonym (,,,)

    Jaha TS, fattar du nu då? 
    Kan du avsluta det här nu då och inse att han inte kan ge dig det du vill ha. 

Svar på tråden Vem har gjort fel? Jag eller pojkvännen?