• Anonym (,,,)
    Wed 3 Aug 2022 07:54
    411364 visningar
    3150 svar
    +3
    3150
    411364

    Vad kan vi göra för att hjälpa ensamma män?

    Du skrev själv: Det finns dock smolk i glädjebägaren: Om kvinnan är missnöjd med mannen av andra skäl än sexuella, då tar det missnöjet över och hjälper det inte hur bra älskare han än är, det går åt skogen ändå

    Detta är en mycket större tårtbit av en långvarig relation än enbart själva sexet.  Hur vackert du än formulerar dig, så är livet mer komplext än att folk bara skulle ta efter för att saker finns på film och i litteratur. 
    När kvinnor undrar  över att lite äldre män aldrig haft sex, så är det snarare allt annat i deras liv som kommer till diskussion, än just hur de skulle vara i sängen. Sexfrågan kommer också upp, men inte som första punkt. 
    Om man ser att en man som är 30-40 inte riktigt kan föra sig bland folk, är plump, inte kan uttrycka sig ordentligt för att de är lågutbildade, kanske bor hemma hos mamma fortfarande osv - såna saker gör att man som kvinna tvekar. 

  • Anonym (,,,)
    Thu 4 Aug 2022 08:38
    +1
    Odd Even skrev 2022-08-04 01:29:08 följande:
    Det stämmer inte alltid. Det stämde inte in på mig när jag var incel (fram till 35 års ålder). Jag hade hög utbildning, bra ekonomi, bra relation med familjen och några nära vänner (dock inte många ytligt bekanta). Men jag hade svårt att ta kontakt med folk i allmänhet och kvinnor i synnerhet, och hade (har fortfarande) svårt att intressera mig för småprat om sånt jag inte är intresserad av. Gillade aldrig att gå på krogen. Plus säkert andra fel också. 
    Ja men du bekräftar ju själv här: svårt att prata med folk är kanske den första tröskeln att jobba med. Svårt att intressera sig för att småprata. 
    De här två sakerna är en stor del i hur man blir bekant med folk i starten. 
  • Anonym (,,,)
    Thu 4 Aug 2022 08:39
    Odd Even skrev 2022-08-04 01:15:51 följande:
    Ja detta borde faktiskt undersökas. Man kommer naturligtvis att finna att män blir ensamma av olika anledningar, att finns många olika typer av incels, men det kan man ju också reda ut.
    Det finns väl en hel del forskat på detta redan? 
Svar på tråden Vad kan vi göra för att hjälpa ensamma män?