• Anonym (Lingo­nris)
    Wed 3 Aug 2022 07:53
    13362 visningar
    41 svar
    41
    13362

    Jag tror att jag har bestämt mig för att lämna men väntar tills efter semestern.

    Jag är gift med barn och har mentalt bestämt mig för att lämna. Däremot vill jag inte ta upp det under resa sommar och semester. Känns som om jag sabbar sommaren för hela familjen då.
    Samtidigt känns det rätt kämpigt att gå att bära på också. (kanske finns det ett litet tvivel i mig om att jag ska ändra mig och det är därför jag skjuter upp det)

    Efter ca 20 år tillsammans där de sista 5-6 åren varit utan sex och dåligt med närhet, inte så att vi bråkat och varit osams, det har mest blivit familjen AB.
    I över ett och ett halvt år har vi gått till parterapi och mycket har blivit bättre men vi har inte sex. Jag börjar känna att min partner egentligen inte vill ha sex med mig. Det gör att jag har tappat attraktionen till min partner. Den har funnits under alla sexlösa år liksom kärleken men jag har på något vis hela anklagat mig själv. Nu känner jag det däremot att det inte finns något mer jag kan göra, att jag gjort allt jag kan. 
    Därför har jag tappat min egen attraktion 

  • Svar på tråden Jag tror att jag har bestämt mig för att lämna men väntar tills efter semestern.
  • Anonym (Lingo­nris) Trådstartaren
    Wed 3 Aug 2022 08:57
    #4
    Anonym (,,,) skrev 2022-08-03 07:57:05 följande:

    Jag tycker du ska säga exakt detta nästa gång ni går på terapi, att du tappat attraktionen. Det är väl bra att ta upp det när ni ändå är där för att samtala, och det finns stöd att få. 
    Kan ju vara så att ni faktiskt gemensamt kommer fram till att ni ska dela på er. Annars får du säga det själv, men tar du upp detta med attraktionsbiten som en tydlig förändring hos dig, så har du mer bäddat för att ha den sista konversationen sen. 


    Det är precis så jag tänkt vi har en in inboka tid direkt efter våran semester. Det däremot lite jobbigt att åka på semester och Låtsas som ingenting Jag tror dessutom att jag har ett litet tvivel kvar i mig.
  • Anonym (Lingo­nris) Trådstartaren
    Wed 3 Aug 2022 08:59
    #5
    Anonym (same) skrev 2022-08-03 08:40:13 följande:

    Omg jag känner precis likadant. 14 fantastisk år har vi haft ihop men gnistan har försvunnit och något sex har inte förekommit på minst ett år. 
    Jag vill också vänta tills efter semestrarna, men jag är livrädd för hela situationen, såra honom, såra barnen, varannan vecka. ja allt. 
    Skulle jag gissa så tror jag att han känner samma sak, han har börjar vara mkt för sig själv, pratar mindre och mindre och inte alls intresserad utav mig längre. 
    Känner jag honom rätt så kommer han inte erkänna det dock, utan det kommer vara jag som "förstört" alltihop. 


    Håller med dig det är svinjobbigt man känner ju sig som den som förstör allting. På något vis är det lättare att bara låta tiden gå men ingenting blir ju bättre utav det. 
  • Anonym (Lingo­nris) Trådstartaren
    Thu 4 Aug 2022 11:14
    #27
    +1
    Anonym (K) skrev 2022-08-03 09:08:37 följande:

    Grattis till den typiska kvinnogrejen! Ni följer mallen bra.

    Ni känner att det är ni som förstör allt? Ja men det är ju det ?!


    Intressant att du utgår från att jag är kvinna Jag är man och ser egentligen inte att det skulle vara någon skillnad om man eller kvinna.
    Det handlar väl mer om man är som person. I och med att jag fortfarande älskar min partner så känns det som att jag förstör.
  • Anonym (Lingo­nris) Trådstartaren
    Tue 9 Aug 2022 20:02
    #39
    Anonym (Reflektera) skrev 2022-08-09 11:20:53 följande:

    Är du kvar TS, hur tänker du? 


    Är på min semester just nu känner mig lite falsk som låtsas som om allt är bra.
    Finns fortfarande ett tvivel inom mig, Där jag trycker ner mig själv med att jag är självisk och att om jag bara kämpar ett tag till kommer det att bli bra.

    Vi har en inbokad parterapi tid direkt efter semestern och min tanke är att berätta då att jag har tappat attraktionen.
  • Anonym (Lingo­nris) Trådstartaren
    Sun 14 Aug 2022 11:44
    #41
    Anonym (Reflektera) skrev 2022-08-09 11:20:53 följande:

    Är du kvar TS, hur tänker du? 


    Min separation är inställd, då det jag framförallt har saknat i vårt förhållande är sex, under de senaste dagarna har vi haft sex flera gånger och har ändrat mig.
    Och gör ett nytt försök.
Svar på tråden Jag tror att jag har bestämt mig för att lämna men väntar tills efter semestern.