• Anonym (Wilma­)
    Fri 5 Aug 2022 17:23
    12023 visningar
    47 svar
    +1
    47
    12023

    Sambon dum i huvudet och jag är gravid

    Känner mig grymt naiv nu, trodde jag checkat av allt med min partner, tänkte att han hade allt jag någonsin velat ha.

    Nu när jag är gravid inser jag däremot att vi inte alls har samma syn på barnuppfostran. Han vill exempelvis att vi ska inreda ett eget bebisrum åt barnet på övervåningen och ha något larm där man hör att barnet gråter och då kan vi gå dit. Jag vill att vi inreder rummet så jag kan sova där själv tillsammans med bebisen. Han tycker att man ska lära ett spädbarn att bli självständig direkt och ja han skrattar åt mina stolliga idéer. 

    Han tycker att straff är bra, typ att barnet ska gå in på sitt rum och skämmas om den gjort fel. Jag känner bara att han är en vidrig människa och vill inte att han ska vara  närheten av vår kommande bebis.


    Han vill inte ens vara med på förlossningen eller vara föräldraledig. Han säger att det mest naturliga är att kvinnor föder barn tillsammans med andra kvinnor, att så gjorde dom för tusen år sedan, männen va ute och jaga mat och så höll kvinnorna på med sånt där?. 

  • Svar på tråden Sambon dum i huvudet och jag är gravid
  • Anonym (Wilma­) Trådstartaren
    Fri 5 Aug 2022 18:01
    #11
    -1
    Glinda från Oz skrev 2022-08-05 17:54:08 följande:
    Det handlar inte om sex utan närhet. Det finns inget negativt för bebisen att sova i samma rumskompis både mamman och pappan. Pappan måste inte separeras från familjen. 
    Han vill inte sova i samma rum så det är inget konstigt. 
Svar på tråden Sambon dum i huvudet och jag är gravid