• sextio­talist
    Fri 5 Aug 2022 17:41
    12013 visningar
    47 svar
    +2
    47
    12013

    Sambon dum i huvudet och jag är gravid

    Anonym (F) skrev 2022-08-05 17:38:04 följande:

    Fast hur smart är det att sova med bebisen och att pappan ska sova ensam? Enkelt recept på hur en relation tar slut. Ni hade kunna sova i samma rum alla tre, bebisen ska ändå inte sova ensam när hen är så liten. Ja, killen är idiot på flera sätt. En bebis kan inte bli självständig, jag fattar inte hur han tänker där. Bebisen, senare barnet, kommer att behöva er i rätt många år innan hen blir självständig steg för steg. Sova i eget rum kan ta låååång tid.

    Asså hur kan ni inte ha diskuterat barn alls innan ni skaffade ett...?

    Bekymra dig inte om inredning hit eller dit. Säg bara att han gör som han vill. Under tiden planerar du din flytt kort sagt. Så kan han sitta där med sin baby cam i skamvrån.


    Inte så ovanligt. Är relationen stabil så fixar relationen detta också.
    Tror de flesta jag känner har haft det så under spädbarnsåret och relationerna tycks hålla (i varje fall 30 år ungefär).
    Det finns fler tillfällen att vara intima än under natten eller i sovrummet 
  • sextio­talist
    Fri 5 Aug 2022 19:17
    #20
    elmadumle skrev 2022-08-05 19:13:21 följande:
    Våra barn har sovit själva från start, det är inga problem med det. Eget rum efter ett par månader nära vårat rum med öppna dörrar för att höra bebis, jag vaknar lätt och vaknade vid minsta lilla grymtning och rörelse från bebis som oftast sov, bebis stördes av min sänglampa när jag ville läsa när jag la mig. 
    Vårt barn vägrade sova själv 
Svar på tråden Sambon dum i huvudet och jag är gravid