• Johan1­978
  Fre 5 aug 20:22
  5711 visningar
  36 svar
  -5 +1
  36
  5711

  Förlorat mitt livs kärlek -älskarinna

  Hej alla,


   


  Är desperat och vet inte hur jag ska komma vidare. Snälla undvik dömma mig utan dela med er av era erfarenheter/råd.


   


  Är en man 40+ i förhållande sedan 15år med 3 barn , bra ställt , allt bra egentligen men vi har tappat intimitet och min fru har svårt/ inte intresserad av känslor. Så glidit ifrån varandra sista 4-5åren. Dålig kommunikation med och löser inte tjafs utan tystnad .. nog känt mig lite nedtryckt och finner glädje i vänner.


   


  Har egentligen funderat på lämna i flera år men inte blivit av och vi vet både förhållandet är rätt dåligt. Inte sovit i samma säng på 7-8år.


   


  Så hände det som var väntat..


  Blev blixtförälskad i en annan tjej och vi hade världens passion och perfekt sex , djupa samtal, pratade framtid osv. 


   


  Hon gav mig 3-4 chanser lämna förhållandet men jag var för feg (kanske inte helt 100%).


   


  Så efter ett halvår dumpade hon mig och jag var så desperat berättade jag älskade henne , skickade presenter så hon blockade mig till slut överallt. Hon kunde inte leva som den andra kvinnan utan ville ha ett riktigt förhållande . Jag förstår henne innerst inne och vill hennes bästa, världens finaste tjej.


   


  Någon dag efter detta tog jag upp jag ville skiljas från min fru och hon blev förstörd.


   


  Men nu vill jag ändå se om det går få tillbaka känslor för min fru även om jag är totalt förälskad i min älskarinna. Ändå många år ihop och min fru är värd det. 


  Men hur for men tillbaka känslor , hur lång tid, går det? När alla känslor är på den andra.


   


  Nu vet jag också att den andra tjejen är på fester med ett gäng hon umgåtts med innan med övernattning  osv med bl.a. en kille hon varit med hon träffade mig men vad kan jag säga ..Är så sjukt svartsjuk och gråter / skakar när jag tänker på det.


   


  Detta är nu 1,5mån sedan och jag är fortfarande helt förstörd , drömmer, tänker på henne varje minut och älskar verkligen andra tjejen. Jag behandlade henne som en prinsessa med weekends , presenter osv. Berättade alltid hur mycket hon betydde osv.


   


  Känns som jag slarvat bort mitt livs kärlek men var ett väldigt svårt val.


   


  Har jag någon mer chans hos min älskarinna? Eller ska jag smälta allt stanna kvar 1år och se om känslor kommer tillbaka? 


   


  Mitt hjärta säger 100% den andra tjejen men förnuftet kanske bara 50-75%


   


  Helt förkrossad och funderar på om livet är värt leva utan henne varje dag.


   


  Vågar inte heller kontakta älskarinnan om jag inte kan bevisa jag flyttat eller något konkret men inte så positiv ändå ?

 • Svar på tråden Förlorat mitt livs kärlek -älskarinna
 • Fre 5 aug 20:36
  #1
  +2

  Johan 
  Du behöver inse att din relation med frun är över. Så starka känslor innebär att något inte är bra i din relation. Sen om du ska bli tillsammans ed älskarinnan är jag inte övertygad om. Tror hon bara var en katalysator för att blir fri från frun. 


  som det är nu så är det bara bekvämlighe, ekonomiska förehavanden och praktiskt och faktiskt som gör att du är med frun. 


  Om världen skulle gå under om tre dagar. vilka personer skulle du då vilja tillbringa de dagarna med? 

 • Anonym (jury)
  Fre 5 aug 20:38
  #2
  +3

  Vad väntar du på för att skilja dig? Behöver du 7 år mer i skiljda sängar?

  Glöm älskarinnan, hon har insett hur hopplös du är. Glöm faktiskt allt om att det alls finns andra kvinnor i världen och fokusera på att få genomfört din skilsmässa så smidigt och smärtfritt som möjligt.

 • Johan1­978
  Fre 5 aug 20:43
  #3

  Obsenitet-
  Tack för svaret , klockrent och skulle välja älskarinnan och barnen men har fortfarande känslor (eller lurar jag mig själv ) för frun .

  Precis, tryckt undan problemet och levt eget liv med vänner ? 

  Nog därför detta blev en livskris då jag inte tog chansen men kommer lämna är min inte känsla ..

 • Johan1­978
  Fre 5 aug 20:46
  #4

  Tillägg är att min fru och jag har ändå haft det hyfsat kortare perioder och hon skyller på småbarnsåren osv.
  hon vill absolut försöka och gör allt men mina känslor är tyvärr inte hos henne...

 • Anonym (Klysc­ha)
  Fre 5 aug 20:50
  #5

  Såhär blir det antagligen ts, du är drabbad av panik nu, som du antagligen bör. Men likt många andra bekväma varelser kommer du förbli i ditt äktenskap och sakta bli mer bitter, om du inte hittar en annan älskarinna över till eller om din fru lämnar dig när barnen blivit lite större. Sistnämnda brukar nog vara den vanligaste varianten. Din älskarinna har antagligen gått vidare nu så där är du säkert körd oavsett. 

 • Johan1­978
  Fre 5 aug 20:58
  #6

  klyscha - precis panik panik..
  Nej tror inte min fru lämnar men precis jag kommer hitta annan älskarinna och bli bitter.
  Bekväm el feg och tiden går. 

 • Anonym (Härds­mälta)
  Fre 5 aug 21:24
  #7
  +6

  Men gode värld Johan. Du är en vuxen man, vad tusan håller du på med? Du verkar ju ha noll koll på vad du vill. 

  För det första, du har inte behandlat din fd. älskarinna som en prinsessa. Du har stannat med din fru. Fattar att hon lackade ur. Herregud, om du nu var så kär, varför tog du inte chansen? Det där lär vara helkört nu, hur mycket du än ligger och skakar och gråter.

  Och trots att älskarinnan är ditt livs kärlek ska du nu stanna med frun, för hon är "värd det"??? Hon är väl värd betydligt bättre än så. Vem vill ha en man som ligger och gråter efter förra älskarinnan? Nej avsluta med frun och gå och prata med en psykolog omedelbart. Du verkar ha fått härdsmälta. 

 • Anonym (sss)
  Fre 5 aug 21:56
  #8
  +2

  Ditt livs kärlek - var inte frun det när du valde att gifta dig med henne, skaffa flera barn med henne? 
  Sansa dig lite nu. För det första är det mycket elakt att stanna med din fru om du nu har så starka känslor för den andra. Om du inte tror på att det är möjligt jobba på er relation, så låtsas inte det inför din fru - det är snarast förolämpande. 

  För det andra måste du ta av skygglapparna vad gäller den andra kvinnan. Jag förstår henne verkligen om hon tagit upp flera gånger att hon inte ville vara älskarinna. Du tog inte steget för du var för bekväm i att både ha kakan och äta den. Till slut tog hon tag i det hela (det hade du säkert inte trott skulle ske?), och dumpade dig. Nu ojar du dig om att du behandlade henne som en prinsessa. Hur kan du skriva så? Bara för att man bjuder nån på lite middag är det inte trevligt att vara älskarinnan, när man säger att man inte vill ha det så. Det kompenseras inte av några hotellnätter. Prinsessa - ja tjena. 
  Du framställer dig själv som något bra här, men du var bara en plump, otrogen man som la lite pengar på älskarinnan. 

 • Fre 5 aug 23:26
  #9

  Va en bra far för dina barn.

 • Anonym (Sune)
  Fre 5 aug 23:39
  #10
  +3

  dina känslor finns hos en annan och har gjort det ett tag. Du ser inte din fru som ditt livs kärlek, men ändå ska du stanna med henne o fortsätta försöka något som verkar dött sedan länge för hon är värd det? Du, hon är värd bättre. Hon är värd en man som inte drömmer och gråter över sitt livs kärlek som han haft en hemlig affär med i månader. ge din fru en chans att finna kärleken på nytt genom att avsluta.


  Om älskarinnan fortfarande vill ha dig efter allt detta velandet, det får du ta reda på senare när du ordnat upp denna soppa. Inte innan...avsluta på ett korrekt sätt för din fru och barns skull. 

Svar på tråden Förlorat mitt livs kärlek -älskarinna
Logga in
Bli medlem