Inlägg från: Anonym (Klyscha) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Klyscha)

    Förlorat mitt livs kärlek -älskarinna

    Såhär blir det antagligen ts, du är drabbad av panik nu, som du antagligen bör. Men likt många andra bekväma varelser kommer du förbli i ditt äktenskap och sakta bli mer bitter, om du inte hittar en annan älskarinna över till eller om din fru lämnar dig när barnen blivit lite större. Sistnämnda brukar nog vara den vanligaste varianten. Din älskarinna har antagligen gått vidare nu så där är du säkert körd oavsett. 

  • Anonym (Klyscha)
    Anonym (förstår) skrev 2022-08-06 01:29:38 följande:

    jag förstår dig.

    folk skiljer sig för lätt.
    för mkt ego när barn är inblandade.
    de behöver båda sina föräldrar under samma tak tills de blivit egna individer, ca 10 år gamla.

    man måste kämpa.

    livet är inte att ha bra sex och va superförälskad.
    för det går över, och du kommer åter igen finna dig själv exakt där du befinner dig nu.

    det är något i ditt liv som skaver, går det att fixa utan att dra in älskarinnor?

    vet, vi behöver alla sex.. det kan vara fantastiskt.
    bättre att hooka med någon upptagen som är i samma situation?


    Absolut! Sen är barnen sååå tacksamma att föräldrarna höll ihop deras barndom när det kom fram att den ena varit otrogen under flera år och barnen dessutom fått en sabbad bild av relationer då deras föräldrars kärlekslösa förhållande påverkat dem negativt, men det är det aldrig någon som tror. Bara man till varje pris håller ihop för barnen så löser sig allting. 
  • Anonym (Klyscha)
    Anonym (förstår) skrev 2022-08-06 10:31:53 följande:
    fast.. det är ju skilsmässobarn som tar skada.
    vet inte ett skilsmässobarn i min närhet som får relationerna att fungera för de tror att nödutgången är det enda rätta så fort de inte får sin vilja igenom. 

    sen är alla singelvänner jag vet eviga singlar.
    de hittar aldrig någon eftersom de tror att de är messias själv men ser ut som fläskpaddor och inte längre har attraktionskraften nog att hålla på som de gör, men de inser det dessvärre inte.

    kanske samma fenomen bland män? 

    prioritera barnen. bli kär kan du göra när de har vuxit upp..
    tills dess .. skaffa en älskarinna som inte vill mer än knulla.

    ålder på barnen ?
    Snacka om att projicera dina egna rädslor på ts. Bara för att du själv väljer att leva i rädsla behöver du inte råda andra att göra det? Varannan unge är skilsmässobarn och det blir folk av dem också. De allra flesta normala hittar också en ny partner, en de antagligen passar bättre ihop med som äldre och är lyckliga med. Du sitter bara och slänger ur dig en massa nonsens för att bekräfta dina egna rädslor och på så vis antagligen lindra ångesten över att du inte lever livet du önskar. 
  • Anonym (Klyscha)
    Anonym (THE DATE XPERT!!!!) skrev 2022-08-09 16:54:51 följande:

    Tjena Johan!!! 


    Du verkar vara en reko karl som ändå är modig och fattar att det du gjort är fel jag ska vara så behjälplig jag kan i detta utan att vara opartisk på något vis. 


    1: Gällande älskarinnan så är enda sättet att få tillbaka henne genom att låta henne komma tillbaka, tro mig på denna punkt. Om du hör av dig så kväver du henne och hon drar sig bara ännu längre undan. Så är det så att hon vill fortsätta ses så kommer HON höra av sig när hon är redo. 

    2: Med tanke på att du ska ge fan i att höra av dig till älskarinnan som jag skrev enligt punkt 1. så får du med andra ord mer tid och fokus över på att försöka fixa till ditt äktenskap (och om du har tur så hör älskarinnan av sig när du fixat förhållandet och kan då fatta ett beslut då hur du ska göra). Säg FÖR FAN inget till din fru om detta för då kommer hon antingen 1: Lämna dig, eller 2: Bli skitförbannad och komma tillbaka efter ett tag. Sen även om älskarinnan hör av sig så kommer du framstå som ett rövhål när du då tar upp det igen att du lämnar äktenskapet för henne. 

    Jag ser ENBART detta för vad det är och hur du har bäst chanser att lyckas och jag uppfattar det som att det är det svaret ovan du söker, men jag hade berättat och sen lämnat relationen oavsett om frugan ville ha tillbaka mig så vet jag innerst inne att jag aldrig kommer glömma älskarinnan minnena och därmed skulle jag aldrig vara helt nöjd och således otrogen under hela äktenskapet (i tankarna).... 


    HÖRRU LYCKA TILL NU!!!! 


    Fast älskarinnan har ju fått nog och lär inte komma tillbaka om inte ts bestämt sig för att skilja sig. Så mycket expert var du ;)
Svar på tråden Förlorat mitt livs kärlek -älskarinna