• Anonym (sss)

    Förlorat mitt livs kärlek -älskarinna

    Ditt livs kärlek - var inte frun det när du valde att gifta dig med henne, skaffa flera barn med henne? 
    Sansa dig lite nu. För det första är det mycket elakt att stanna med din fru om du nu har så starka känslor för den andra. Om du inte tror på att det är möjligt jobba på er relation, så låtsas inte det inför din fru - det är snarast förolämpande. 

    För det andra måste du ta av skygglapparna vad gäller den andra kvinnan. Jag förstår henne verkligen om hon tagit upp flera gånger att hon inte ville vara älskarinna. Du tog inte steget för du var för bekväm i att både ha kakan och äta den. Till slut tog hon tag i det hela (det hade du säkert inte trott skulle ske?), och dumpade dig. Nu ojar du dig om att du behandlade henne som en prinsessa. Hur kan du skriva så? Bara för att man bjuder nån på lite middag är det inte trevligt att vara älskarinnan, när man säger att man inte vill ha det så. Det kompenseras inte av några hotellnätter. Prinsessa - ja tjena. 
    Du framställer dig själv som något bra här, men du var bara en plump, otrogen man som la lite pengar på älskarinnan. 

  • Anonym (sss)
    Johan1978 skrev 2022-08-05 20:58:29 följande:

    klyscha - precis panik panik..
    Nej tror inte min fru lämnar men precis jag kommer hitta annan älskarinna och bli bitter.
    Bekväm el feg och tiden går. 


    Du tänker alltså redan nu, att du skulle hitta en ny älskarinna? Hon var ju alldeles nyss ditt livs kärlek? 
    Nej, det var nog inte så, det var nog mest kåthet i den ekvationen men du förväxlar det med kärleken, om du redan börjat tänka på att du kommer träffa någon annan. 
  • Anonym (sss)
    johan782 skrev 2022-08-07 20:19:51 följande:

    Tack för alla svar! Min första tråd och varierande svar och  en del inte lika schyssta men kanske rättvist. Tror för jag är man som jag får mer raka svar . Även om jag är jäkligt känslig vid detta. Så räcker inte med typ - ryck upp dig osv. 


    Lite mer fakta - började glida isär när yngsta barnet sov med frun och sedan pågått. Tappat varandra på vägen som jag gissar är vanligt. 3 barn mellan 8 och 13.

    Min älskarinna (första gången ska jag nämna med) hade de personligheter som min fru aldrig haft. Fysisk, samtal med djup mer liknande intresse osv. Galet bra sex Oändliga samtal och kanske träffades mycket med.

    Men eftersom jag ändå någonstans hade kärlek kvar till min fru så var det ett jäkla svårt val lämna. Framförallt också all historik och bekvämlighet. Tvekade varje dag och tog upp det men kom inte längre. Nu hade jag lämnat tror jag.


    Så vill verkligen ge mitt förhållande och min familj en sista chans och se om det går reparera. vi hade grymma första år som alla andra. 


    ((Men igen om jag ska lyssna på hjärtat så vill jag separera, tyvärr.)) kommer jag ångra mig?


    Läser om tips för få bort tankar och mår fortfarande fysiskt illa , så jäkla förstörd och vet mitt eget fel men måste komma över henne om kunna ge min fru en chans. 

    Igen ,enormt tacksam för era synpunkter aldrig mått så här kasst .


    Hur kan man få bort tankar som kommer upp Var 5:e minut.. 


    Du är inte TS. Iaf är det inte samma konto. TS kallade sig Johan1978.
Svar på tråden Förlorat mitt livs kärlek -älskarinna