• Anonym (Sune)
    Fri 5 Aug 2022 23:39
    8808 visningar
    43 svar
    +3
    43
    8808

    Förlorat mitt livs kärlek -älskarinna

    dina känslor finns hos en annan och har gjort det ett tag. Du ser inte din fru som ditt livs kärlek, men ändå ska du stanna med henne o fortsätta försöka något som verkar dött sedan länge för hon är värd det? Du, hon är värd bättre. Hon är värd en man som inte drömmer och gråter över sitt livs kärlek som han haft en hemlig affär med i månader. ge din fru en chans att finna kärleken på nytt genom att avsluta.


    Om älskarinnan fortfarande vill ha dig efter allt detta velandet, det får du ta reda på senare när du ordnat upp denna soppa. Inte innan...avsluta på ett korrekt sätt för din fru och barns skull. 

  • Anonym (Sune)
    Wed 10 Aug 2022 23:18
    #42
    +1
    exandthecity skrev 2022-08-10 20:03:34 följande:

    Man kan ju gissa att TS är en såndär som aldrig vågar släppa sarg-kanten.. som beskrivs i alla dom andra trådarna fast ur prasslets perspektiv. 
    Verkar som att enda chansen att få tricket att lyckas är att hitta en kvinna som blir så galet kär i honom att hon går med på att bli hans livlina ut ur äktenskapet trots den uppenbara rödflaggan. Uppenbarligen är denna "livs kärlek" inte den kvinnan.  


    Att kalla någon för sitt "livs kärlek" och inte göra allt för att kunna vara med henne är en fail och att hänga kvar i en relation som uppenbarligen inte är bra nog och ljuga för henne är en annan fail. 
    Många fails blir det...dags att rätta till det hela...?
Svar på tråden Förlorat mitt livs kärlek -älskarinna