• Anonym (Undra­r?)
    Sat 6 Aug 2022 14:29
    1986 visningar
    25 svar
    25
    1986

    Kan en "Som har lätt med tjejer" vara trogen?

    Som extremexempel kan jag nämna min storebror. Han är tre år äldre än mig.  När vi växte upp var ALLA mina vänner utom killkompisar kära i honom.  Han har legat med varenda väninna jag har och har haft. Han har tom. legat med mammas väninna.

    Nu är han 36 men har inte bättrat sig alls. Det är Tinder och kringliggande, oftast med 10-15 år yngre men inte exklusivt. Även jämnåriga och äldre.

    Nu ser inte jag hans charm riktigt men han är ju min bror. Alla kvinnor verkar gilla honom i åldrar från bebis till graven.

    Han är helt hopplös, jag kunde inte ens låta honom hämta min dotter från dagis utan att han fick ihop det med en dagisfröken.

    Det är såna grejer hela tiden. Han tröffar massa brudar, men samtidigt är han det, ghostar/blockar...ger falskt nummer. Han har vänstrat mot varenda fluckvän han haft.

    Kan en "sån" nånsin lära sig att hantera en relation eller vara trogen? Kan män inte hålla sig om de är populära bland kvinnor?

  • Svar på tråden Kan en "Som har lätt med tjejer" vara trogen?
  • Anonym (Undra­r?) Trådstartaren
    Sat 6 Aug 2022 15:34
    #4
    -2
    Anonym (P) skrev 2022-08-06 15:02:27 följande:

    Du ställer två olika frågor. Kan en kille som är charmig och lätt får tjejer vara trogen? Absolut. Det är långt ifrån alla som letar sexpartners i var och varannan kvinna de träffar. Kommer din bror att byta livsstil? Tveksamt. VILL han ens ha en monogam relation?


    Några gånger har han sagt att han hittat rätt, skall sluta träffa andra än henne osv. Just när han säger det tror jag faktiskt han menar det, i den stunden, men sen ändrar han sig.

    Mamma som iofs alltid kommer se honom som en oskyldig perfekt bebis hävdar att han är en väldigt kärleksfull och romantisk man, problemet är att han har för mycket kärlek att ge och för stort hjärta. Själv tänker jag att han är översexuell.
  • Anonym (Undra­r?) Trådstartaren
    Sat 6 Aug 2022 19:45
    #10
    Hotelliggaren skrev 2022-08-06 15:48:28 följande:

    fast är han översexuell kan han väl få ut det med en fast partner? Nej han har ett galet stort bekräftelsebehov och han har bara lärt sig ett sätt att få det på. Varje gg han kan få det av en kvinna vill han ha det, annars kommer tanken att hon kanske skulle ratat honom. Och bara tanken är skrämmande för en sån som honom. Han måste alltid checka av liksom.


    Jag tänker att det måste vara mer än bekräftelsebehov...tex. aktiverar han sin Tinderprofil så får han meddelanden i stil med "Men hur snygg får man va? Ses ikväll?" "Jag skulle göra vad som helst för dig" "Ohlala kom till mamma är du upptagen imorgon kväll?" kvinnor i olika åldrar och olika typer som bara kastar sig på honom. Tänker att bekräftelsen borde ju vara redan där...men han träffar ju flera av dem också.
    Anonym (L) skrev 2022-08-06 15:51:24 följande:

    Det brukar lugna sig när sådana män blir äldre. Vissa slutar aldrig men det blir lätt patetiskt efter en viss ålder och inte så givande att avverka kvinnor på löpande band. Till slut vill de flesta ha trygghet och meningsfullhet.

    Jag fick veta i vuxen ålder att min pappa var en riktig player som ung. Han såg mycket bra ut och skulle väl kunna beskrivas som en alfahanne. Även som gift hade han den effekten på kvinnor men min mamma var hans stora kärlek. När han träffade henne fanns ingen annan. (Jag är inte naiv utan vet att det faktiskt var så. Han respekterade henne otroligt mycket.) 


    Din bror kanske inte har träffat den rätta än även om han trodde det då. 

    Fast det kanske handlar om ett beroende också. Jag vet inte om sexmissbruk verkligen existerar men din bror kanske har det i så fall. 



    Han är ju ändå 36 och har hållt på såhär sen han var kanske 16. Kanske behöver fler år än så att leka av sig?
    Anonym (Suck) skrev 2022-08-06 15:53:10 följande:

    Hur många trådar ska du skapa om din bror egentligen? Varför bryr du dig så mycket om hans sexliv?? Verkar sjukt incestuöst faktiskt.

    Som svar på din fråga så är det omöjligt att veta. Det beror helt på om han kommer till insikt om att han skulle vilja ha en stadig relation, kanske familj osv. Men han kanske inte vill. Han kan vara helt nöjd med sin livsstil och inte ha någon som helst vilja att ändra sig någonsin.


    Är väl andra tråden jag skapat så blir två trådar då.

    Ibland kan jag tänka att han kanske skulle bli en bra pappa eftersom min dotter avgudar honom och skrattar åt allt han säger. Men alla gillar liksom honom så det säger inte så mycket.


  • Anonym (Undra­r?) Trådstartaren
    Sun 7 Aug 2022 10:23
    #15
    CutePuppy skrev 2022-08-07 07:43:27 följande:

    Skulle ju vara kul att få se en bild på casanovan, fast antar du inte vill posta det?
    Kanske en med censur över ögonen iaf, så man kan se dragen i ansitket till någon grad och kroppstyp?


    Det vill jag inte posta. Men kroppstypen är väldigt muskulös och väldigt mycket tatueringar. 
  • Anonym (Undra­r?) Trådstartaren
    Sun 7 Aug 2022 12:04
    #18
    Tecum skrev 2022-08-07 11:06:40 följande:
    Hur kommer det sig att du får läsa hans Tinderkommentarer?

    Skriver han något mer eller är det bara en bild i profilen?
    För att det är roligt att läsa och han gärna visar.
  • Anonym (Undra­r?) Trådstartaren
    Sun 7 Aug 2022 12:45
    #21
    CutePuppy skrev 2022-08-07 12:23:03 följande:
    Aha, då undrar jag vad för slags tjejer han attraherar?
    Osäkra tjejer som känner att om han gillar dem ser de bra ut, eller modelltyper som är självsäkra och ser ut som typ ngn vandrande perfektion?

    Jag vet att personer har olika definition på snygg.
    Många tjejer andra ser och säger är snygga kan jag tycka ser totalt oattraktiva ut.
    Väldigt olika tjejer. Olika utseenden olika åldrar. Barn och gamla.

    Även en annan väns hundtik som knappt inte gillar någon alls gillar ändå av någon anledning just honom. 
Svar på tråden Kan en "Som har lätt med tjejer" vara trogen?