• Sat 6 Aug 2022 19:36
    1982 visningar
    25 svar
    +1
    25
    1982

    Kan en "Som har lätt med tjejer" vara trogen?

    Visst kan en sån kille bryta mönstret, bli monogam och trogen. Men risken är väldigt mycket större att han förr eller senare antingen är otrogen eller lämnar sin partner. Dels har han fler val och fler frestelser, dels vet han (eller hon) att hen alltid lätt kan få en ny vän. Så när det kärvar i relationen är det lättare att gå än att jobba för att bevara den. Den som istället haft svårt att få ihop det är mer rädd om sin relation, fullt logiskt.

  • Sun 7 Aug 2022 11:06
    #17
    Anonym (Undrar?) skrev 2022-08-06 19:45:38 följande:
    Jag tänker att det måste vara mer än bekräftelsebehov...tex. aktiverar han sin Tinderprofil så får han meddelanden i stil med "Men hur snygg får man va? Ses ikväll?" "Jag skulle göra vad som helst för dig" "Ohlala kom till mamma är du upptagen imorgon kväll?" kvinnor i olika åldrar och olika typer som bara kastar sig på honom. Tänker att bekräftelsen borde ju vara redan där...men han träffar ju flera av dem också.


    Han är ju ändå 36 och har hållt på såhär sen han var kanske 16. Kanske behöver fler år än så att leka av sig?

    Är väl andra tråden jag skapat så blir två trådar då.

    Ibland kan jag tänka att han kanske skulle bli en bra pappa eftersom min dotter avgudar honom och skrattar åt allt han säger. Men alla gillar liksom honom så det säger inte så mycket.


    Hur kommer det sig att du får läsa hans Tinderkommentarer?

    Skriver han något mer eller är det bara en bild i profilen?
  • Sun 7 Aug 2022 20:23
    #25
    CutePuppy skrev 2022-08-07 13:50:01 följande:
    ok nu säger du att han ser så bra ut att till och med djurens honor attraheras av honom, nästan så att du måste visa ngn slags bild nu, börjar låta lite som trolleri när djur attraheras av snubben iofs hmm
    Eller hur...
Svar på tråden Kan en "Som har lätt med tjejer" vara trogen?