Inlägg från: Anonym (Mimmi) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mimmi)

    Hen har lovat bort vår säng

    Jag hade gett två alternativ.

    1. Min säng är min och jag sover i den.
    2. Jag tar in på hotell så får han rodda besöket själv.

  • Anonym (Mimmi)
    Anonym (Arg) skrev 2022-08-07 19:15:17 följande:

    Vi har bara varit hos dem en gång, men då fick vi sängen... Dock var det deras val och inget jag förväntade mig. Alla hens släktingar erbjuder sin säng, men ser inte varför det betyder att jag måste göra det. Jag har som sagt aldrig bett om att få ha deras.

    Föreslagit att vi kan köpa uppblåsbara sängar, men det vägrar hen. Hopfällbara har vi inte plats att förvara.


    Åk iväg när de kommer, ta in på hotell eller åk hem till någon som välkomnar dig. Skit i din dumskalle till partner bara och låt den ta hand om besöket själv.

    Jag hade övervägt separation.
  • Anonym (Mimmi)
    Anonym (Arg) skrev 2022-08-09 02:30:10 följande:

    Det är inget fel på sofforna (vi har tre), men MIN rygg klarar dem inte. Min partner gör det dock utan problem. Släktingarna har heller inga problem med kroppen på det sättet. Jag vaknar ofta med smärta även när jag sover i sängen, så att sova på en soffa är katastrof för mig.
    Jag visar all gästfrihet jag kan, för mig är det påfrestande nog att ha dem här i flera dagar, men vill inte offra min egen hälsa för deras skull.


    Strunta i dumskallarna som lägger skulden på dig.

    Du har inte lovat bort din säng och det är du som ska sova i den. Gör din sambo det omöjligt så bara åk därifrån. Sov hos någon vän, föräldrar om det funkar, eller ta in på hotell. För att markera, då lär inte din idiot till sambo lova bort din säng fler gånger.

    Ge dig inte, lägg dig inte på soffan. Gör det bara inte!
Svar på tråden Hen har lovat bort vår säng