Inlägg från: Anonym (handendär) |Visa alla inlägg
  • Anonym (handendär)

    Frågor om poly relation

    Det låter inte som att det där kommer funka. Du vill inte egentligen. Du vill kanske ha henne kvar, och det har hon ju räknat med när hon inte satte premisserna från början. Hon vet att om du hade vetat hade ni inte bilvit ihop. Nej, lämna den. Även om det kommer kännas svårt idag så kommer det vara ännu svårare om 6 månader eller ett år. För hålla kommer det inte.

    Och att du ska kompromissa, nej, så funkar det inte om det ska funka. Alla måste kompromissa och alla måste känna sig bekväma med att göra det. Att en ska stå tillbaka för att en annan vill prassla lite till vänster helt öppet funkar inte. Antingen har man ett polyförhållande, eller så har man ett öppet förhållande vilket inte är samma sak, eller så låter man bli för att en part inte vill. Om inget av detta är ett alternativ så går man helt enkelt inte ihop.

    Var vill du vara om 3 år? Vill du sitta bredvid dessa båda efter att ha kompromissat bort dig själv för att du råkara vara kär i den ena av dessa just nu, med känslorna som kommer med det, eller vill du vakna med ett leende på läpparna? Det sistnämnda gör jag varje dag, efter nästan 15 år med två andra, men det låter inte som att du skulle göra det. 

  • Anonym (handendär)
    Amaltea skrev 2022-08-09 15:07:49 följande:

    Gör bara så ont =( och bara en månad till skulle kanske bli bättre sen


    Vad skulle bli bätter om en månad tänker du? Hon har undanhållit sina planer redan i långt mer än en månad och du kommer inte bli kåtare på den där killen på en månad.
Svar på tråden Frågor om poly relation