Inlägg från: Anonym (Tänker på dig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tänker på dig)

    Missfall i vecka 16 efter fler dagar med sammandragningar

    Hej du ❤️


    Oj vad mitt hjärta brister när jag läser detta? Jag var med om ungefär samma sak i februari i år. Även jag v.16. Sammandragningarna började på måndag kväll, träffade barnmorska på tisdagen som sa att det inte var något allvarligt utan bara ?växtvärk?.


    Det tilltog mer och mer och på torsdagen kontaktade jag sjukvården igen och fick då komma på fredagen för att lämna urinsticka (då UVI kunde ge sammandragningar) och även göra ett ultraljud där man såg fosterrörelser och att allt såg bra ut med livmodertappen/fostervatten/etc. Detta var ca kl 11-12 på dagen. Blev sjukskriven en vecka och ordinerad vila. När jag kom hem gick det bara ett par timmar, sen kom åter starka sammandragningar/värkar och när jag klev upp ur soffan gick vattnet. 


    vi ringde tillbaka till läkaren vi träffat tidigare på dagen som sa att det troligen inte alls var vattnet som gått, lät lite som att det var ?inbillning? då allt faktiskt sett bra ut på ultraljudet. Rekommenderade inte oss att söka vård igen. Vid kl 14-15 någon gång kom den lilla pojken hemma på badrummet och blodet bara rann, fick skynda oss in på sjukhuset för att få stopp på eländet. Någon orsak till det inträffade fick vi aldrig heller, de tog inga prover på mig och inte på den lilla, som vi förstås hade med oss in på sjukhuset.  


    Det har varit ett jobbigt halvår sedan det inträffade och tyvärr har vi hunnit med ytterligare ett missfall efter det, ett tidigt dock och det var en barnlek att gå igenom i förhållande till det första. Men det är en tung börda att ha med sig i ryggsäcken, och just att inte få nån förklaring på varför. Hemskt att både du och jag behövt gå igenom detta. 


    Men månaderna går, och även om det sitter djupa spår så lovar jag att det går lättare med tiden. Men jag tänker på dig, och jag ska fortsätta göra det - för jag vet hur jobbigt du har det just nu. 


    Stor kram till dig, och jag tror att vår tur också kommer en vacker dag, det var bara inte dags ännu. ❤️

Svar på tråden Missfall i vecka 16 efter fler dagar med sammandragningar