Inlägg från: Spucks |Visa alla inlägg
  • Spucks

    Är det lag på resväskor med 4 hjul nu?!

    Tihi skrev 2022-08-19 15:28:21 följande:

    Många har läst utan att säga något. Finns det inte ens någon som håller med mig om att man borde få bestämma själv om man vill köpa två eller fyra hjuls resväskor? 


    Vem tvingar dig att köpa något du inte vill ha?
  • Spucks

    Jag trodde inte på att de är svåra att hitta, men jag ägnade lite tid åt att leta och jag hittade verkligen ingen (förutom duffle bags med hjul).
    Men vi har haft v
    åran väska med 4 hjul (inte extrem dyrt, dvs. no-name, lokal affär) i flera år och flugit med den flera gånger och dragit den med oss en del genom staden (ingen bil) till bussar, tunnelbanor, tåg osv. och ingen av hjulen har gått av än. Finns även extra hjul att köpa, har jag sett.

  • Spucks
    Tihi skrev 2022-08-19 22:01:02 följande:
    Sånt här fascinerar mig litegrann... varför skulle jag ljuga ihop en historia om en sån här sak och ta mig tid att skriva om det om det inte var sant?
    Inte ljuga, men det finns ju massor med personer som gillar att klaga och gnälla över allt möjligt. De där människor skulle absolut kunna gå till en enda affär eller kolla i en enda online shop och sedan grina och gnälla hur orättvis världen.
    Jag antog att du var en av dem. My bad.
  • Spucks
    Tihi skrev 2022-08-19 22:13:44 följande:
    Det är ingen fara och jag förstår hur du menar men jag skrev ju tom att jag har vänt upp och ner på internet. Men, men, nu vet du att jag hade rätt.  

    Slutsatsen är att det är sjukt irriterande att vi konsumenter inte kan få bestämma modell själv. 
    Det betyder ingenting att någon skriver hen har vänt upp och ner på internetet. Det är vanlig att någon "verkligen har letat överallt" och "goolat i timmar" och sedan googlar man själv och kommer fram till att de tydligen inte har tittat längre än till andra länken.
    Men ja, nu vet jag ;)
    Tihi skrev 2022-08-19 22:38:42 följande:

    Nu går jag lite ot men har någon blivit stoppad eller behövt betala mer för en incheckad väska där själva väskan har varit för stor? Inte för tung alltså utan för stor? Den får ju tydligen bara vara 62 linear inches  och många 28 inch väskor hamnar på typ 63-64 inches men är ju inte så mycket större än en 26 eller 27 inch. 


    Jag visste inte ens att det finns regler för storlek (förutom handbagage och extrem stora saker som typ surfboard eller skidor). Så nej, aldrig haft ett problem. Fast nu har jag aldrig mätt mina väskor heller. Men jag även checkad in stora ryggsäck, som är ju länge än en vanlig väska, om än smalare.

Svar på tråden Är det lag på resväskor med 4 hjul nu?!