Inlägg från: Anonym (Ingrid) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ingrid)

    Vi som har BF i maj 2023

    Hej! Jag plussade också i fredags, när mensen var en dag sen.. och plusset kom direkt! Har dock blandade känslor då detta ej var planerad och om vi behåller blir det vårt fjärde barn. Yngsta fyller snart 1. Kommer vi orka? Vi var nöjda med tre barn och har fullt upp som det är. Men samtidigt....

    Bf i så fall den 5 maj.

  • Anonym (Ingrid)

    Grattis till er Hoppans! För oss hände samma sak fast nu väntar vi vårt fjärde. Vår yngsta blir 1 snart så de är också tätt! Min man har dock inte övertygad om att vi ska ha ett till barn.. och fyra känns ju många haha. Det är ju en del jobb redan med tre men vi får se!


    Hallondröm1111 skrev 2022-08-30 17:12:08 följande:

    Hej på er!
    jag har precis plussat med en ?hoppsan?- en ej planerad (men mycket Välkommen!) trea. Vår äldsta är precis 3 och minstingen blev 1 år förra veckan så det blir rätt tätt. Men så kan det gå!

    ÖNSKAR så att jag inte haft sån koll utan hade kunnat vara ovetande några veckor till eftersom de första veckorna är så himla låååååånga och oroliga (har ett MA i bagaget också), men här står jag och är i typ 3+3, BF typ 12/5. Mår redan ganska illa och är trött.

    vill gärna vara med i en fb-grupp lite längre fram om någon annan vill! Glad


  • Anonym (Ingrid)

    Tack! Våra äldre barn är 4 respektive 2 (snart 3) så alla har kommit väldigt tätt! Men nu leker de ju jättemycket tillsammans och har så kul så det är härligt att se! Och de älskar bebisen också även om han mest förstör just nu :D

    Ja, precis. Första 2 åren är ju mest intensiva fast på lite olika sätt. Men visst är de härliga! 

    Hur går dina tankar annars om livet med tre barn?


    Hallondröm1111 skrev 2022-08-30 19:37:36 följande:

    Grattis till er också! Hoppas att din man vänjer sig vid tanken, förstår att 4 inte är självklart men ack så härligt ändå. Hur gamla är de två äldsta? 


    jag tänker att det mesta löser sig, och att man kanske får gå in med inställningen att varje barn kräver mycket av en sådär ?direkt? de första två åren. Och att det är mycket mys när de är små också <3

    har ni liknande ålderskillnad mellan någon av de andra? Vi har nästan exakt två år mellan våra och jag tyckte att tvååringen fortfarande var ganska liten när lillasyster kom. Får lite dåligt samvete för att de måste bli stora så tidigt. men de får ju världens bästa kompisar åtminstone!


  • Anonym (Ingrid)

    Tack så mycket! Fin dag som bf :)


    Somduvillmenhärskaskåpetstå skrev 2022-09-05 20:16:42 följande:
    Grattis! Samma dag som mig🥰
    Hejja er, ni klarar det galant! Nu bakar vi dessa bra och ordentligt🙏
Svar på tråden Vi som har BF i maj 2023