• Ons 21 sep 11:11
  3626 visningar
  10 svar
  10
  3626

  Kraftig mensvärk, ruvardag 7

  Hej alla! 
  Vaknade idag med kraftig mensvärk, hade lite lite molvärk de första dagarna efter äggplock och sen insättning, men inte alls som idag. 
  Ingen blödning dock och nu känns det lite bättre, men blir så orolig! Har TD om 1v.
  Tar Lutinus 3 ggr/dag.
  Vad är era erfarenheter?? 

  Detta är första insättningen. 5 hormonbehandlingar, en avbruten pga för få blåsor. 4 äggplock varav inga ägg befruktade de 3 första. Nu denna gången, 3 ägg ut och 2 befruktade. Insättning dag 2. Enl läkaren ett fint embryo. 

 • Svar på tråden Kraftig mensvärk, ruvardag 7
 • Ons 21 sep 15:52
  #3
  Jag är bara jag skrev 2022-09-21 15:44:26 följande:
  Alldeles för tidigt med en två-dagars. Extremt få om ens nån får plus så tidigt.

  Ts: Lutinus kan ge biverkningar så jag skulle inte döma ut det här innan td. Molvärk är vanligt som gravid och vissa har jätteont så behåll hoppet du. Jag håller en tumme!
  Tack för ditt svar! Jag tror också det är för tidigt att testa, och som jag förstått det kan dessutom Ovitrelle sprutan ge falskt positivt resultat i upp till 14 dagar efter att man tagit den? 
  Tack snälla för att du håller tummarna, det har varit en lång o påfrestande resa, och lite medvind hade varit skönt!
 • Ons 21 sep 18:41
  #5
  Jag är bara jag skrev 2022-09-21 16:41:01 följande:
  Minst 10 dagar kan äl-sprutan ge falska plus. Jag har tom haft td 14 dagar efter och aldrig testat tidigare än 13 dagar efter. 
  Jag förstår absolut hur påfrestande allt är! Först min 14:e IVF gav barn och då med ED. Att ruva är tortyr faktiskt. Man pendlar mellan hopp och förtvivlan. Jag försökte sysselsätta mig så jag inte hann tänka så mycket. Ta en dag i taget. Och tjuvtestade definitivt inte. Man vill vare sig ha falska plus eller minus bara pga för tidigt testande.
  Nä jag har bestämt att jag inte ska testa tidigare. Jag tycker egentligen inte ruvandet är det värsta, för min del har det värsta varit att inte veta om det blir tillräckligt med blåsor för plock o sen om det blir några ägg, och om de ens blir befruktade! 
  Denna gången är det med spermiedonation, så nu hoppas vi verkligen det går vägen! 
  Oj 14 IVF!!  Det låter tufft! Så starkt av dig art kämpa!! Och jag "gnäller" över mina 4 och en halv...
 • Fre 23 sep 04:30
  #8

  Hej!
  Tack snälla för ditt svar! Stort Grattis till graviditeten!! :) 
  Jag vaknade med en kraftig mensvärkssmärta i onsdags, därefter har jag inte känt någonting...vilket också gör mig orolig. Brösten var väldigt ömma i början, men inte ens det känner jag längre... (kan väl dock vara att Ovitrellen gått ur kroppen).
  Ingen blödning än dock.. 
  Är livrädd för att testa och att det ska vara negativt :( 
  Fick igår brev med info att vårt embryo nr2 inte hade gått att frysa.. Så isf står vi på ruta ett igen... 
  Hur många IVF försök har du gjort? :) 


  Anonym (hej) skrev 2022-09-22 18:12:35 följande:

  Jag skrev dagbok varje dag under hela vår ivf resa. Från RD3 (5 dagars) fick jag huvudvärk och molvärk och sen testade jag svaaagt positivt på RD5.
  Tycker du kan testa imorgon. Lägger upp min testresa här. De mörka är testa tidigt, när de tog slut på RD10 så gick jag över på de "vanliga". Vissa dagar blir testen lite svagare men tror de är så känsliga att det bara har med koncentrationen av hormonet att göra. Jag blev ju superorolig men är i vecka 18 nu så nog tog det sig  // Glad
  Håller tummarna Solig


 • Lör 24 sep 00:02
  #10
  Anonym (hej) skrev 2022-09-23 08:24:10 följande:
  Tack! Hjärta Detta var vårt första försök. Men kan också säga att mina symtom kom och gick hela tiden så de första veckorna var präglade av oro. Ena dagen var jag illamående, andra dagen var det borta men då var jag trött istället och sådär höll det på tills det jämnade ut sig. Men hade som sagt "mensvärk" typ konstant i flera veckor. Blödde till och med på bim-dagen. Men din mensvärk kanske var det lilla embryot som fäste sig. Det kommer gå bra! Säg till när du har testat, jag väntar med spänning Skrattande
  Jag hoppas verkligen att du har rätt! Det kändes verkligen precis som mensens första dag, men då brukar jag behöva ta en smärtlindrande innan det ger med sig. Nu försvann det spontant efter en stund. Idag har jag tyckt, vilket såklart kan vara inbillning, att det har "dragit" lite i höger sida av magen... 
  Jag ska absolut säga till när jag testat, tills dess får du hålla alla tummar ❤️
   
Svar på tråden Kraftig mensvärk, ruvardag 7
Logga in
Bli medlem