• Fröken Allvar
    Wed 21 Sep 2022 13:24
    28364 visningar
    24 svar
    24
    28364

    Västeråsare se hit!

    Delvis irrelevant kanske, men de vi köpte lägenheten av svarade på en rak fråga när jag fick en dålig magkänsla hos mäklaren, att den inte var lyhörd. Man hör ibland ordagrant vad folk pratar om.

    Så skriv inte på om du har en dålig magkänsla. Det finns andra hus och andra städer. 

    Säljaren kommer inte att vara ärlig, de har kanske redan köpt nytt boende och är måna om att få huset sålt. Då kanske samvetet blir lite tillfälligt rymligt.

    Sen kanske du får svar av andra som redan bor där. De kommer givetvis att säga att allt är bara bra. De du vill kontakta är de som flyttade från Djäkneberget, höra deras svar och göra en avvägning. Det förmånliga priset och de lägre levnadsomkostnaderna det medför, eller det dyrare huset med mindre pengar över till annat men mindre stök. 

  • Fröken Allvar
    Wed 21 Sep 2022 14:15
    #8

    Kanske inte tälta vid huset, men kan någon av er ta in på hotell och promenera i närheten av huset på kvällen? Kanske inte krypköra förbi och stirra in i folks vardagsliv utan mer uppfatta något lite mer ogripbart? Å andra sidan verkar du redan lite orolig och då kanske du drar på för stora växlar?

    Många säljer väl hus nu av olika skäl, behöver verkligen inte vara för att det är ett dåligt område som säljarna flyttar. 

  • Fröken Allvar
    Wed 21 Sep 2022 16:42
    #14

    Jakobsberg i Järfälla är dock inte slum. Släpp genast Djäkneberget. Ta något i en mindre by i norr, gärna med sverigedemokratiskt styre. 

Svar på tråden Västeråsare se hit!