Inlägg från: Kvinna1989 |Visa alla inlägg
  • Kvinna1989

    BF JUNI 2023

    @elin1989 vad läskigt att man kan tro att det är en vanlig graviditet fast det inte är de :O . Ska försöka på VUL kanske vecka 8-9. 

    I förra graviditeten fick jag de , hade ont på sidan som du beskrev. Men allt var normalt då som tur var.

  • Kvinna1989
    frökenolsson skrev 2022-10-05 21:35:38 följande:

    Hej! 


    Stort grattis allihopa till era plus! :) Själv plussade jag förra veckan och är idag v 7 (6+0). Det är mitt första barn och är både orolig och spänd på denna resa. Har troligtvis BF 1/6.

    Jag har i ca en veckas tid haft väldigt ömma bröst, men idag är dem knappt ömma alls. Alltså har ömheten släppt från ena dagen till den andra. Är det någon som har erfarenhet av det?


    Grattis! Vad spännnande! Jag har faktiskt inte haft ömma bröst alls. Iallafall inte hittils och inte i förra graviditen heller.
  • Kvinna1989

    Grattis alla nya här i gruppen! 

    Jag har ju nyss gravid och allt gick bra, men lite nojig och nervös igen ändå. 

    Känns som något rinner hela tiden och är säker på att de ör blod  springer på toan men nej, inget. Haha.. alltså verkligen inget även om de känns så.

  • Kvinna1989
    ElMi89 skrev 2022-10-10 12:15:51 följande:

    Grattis alla som plussat! Blir kul att följa alla här  // Glad

    Har någon tips vart man kan vända sig om man har behov av att skriva av sig ganska mycket kring graviditeten? Har funderat på att gå med i någon FB-grupp, men det känns lite tidigt då jag är rädd att någon jag känner ska vara med i gruppen.

    Update från min sida är att jag gått in i vecka 6. Bara väntar på att det ska vända och att jag ska börja må dåligt. Har hittills haft väldigt milda symtom. 


    Skriv med mig :'D hehe. Jag märker redan nu att även lm detta är min andra graviditet har jag lika stort behov av att berätta/prata om allt som är både viktigt och helt onödigt. Men märker att vänner/släkt verkar inte hela tiden egentligen vilja höra "tjat" om detta, ser det på dom men dom säger inget. 

    Jag har inga symtom nu och är i vecka 6.
  • Kvinna1989
    ElMi89 skrev 2022-10-11 07:38:24 följande:

    Kul att fler vill prata! 😊

    Jag är nu på väg till besök hos barnmorska. Hade bokat in detta besök innan jag blev gravid då jag haft lite problem med spänd bäckenbotten. Tänkte fråga om det är möjligt att göra ultraljud 😮

    Fler som känner att det spänner långt ner i magen? Vågar knappt göra snabba rörelser, gjorde ont en gång när jag ställde mig upp hastigt. Är nog överdrivet orolig, men det känns verkligen annorlunda. Igår var jag iväg och tränade för första gången sedan jag plussade. Var rädd att jag skulle börja må illa, men gick ok. Körde Bodybalance, vilket var skönt! Jag har beställt hem spypåsar som jag har i väskan utifallatt 😅 Är rädd att jag ska börja må illa när jag åker kommunalt. 


    Jag glömmer de ibland, reser mig snabbt eller vänder mig hastigt i sängen och aj aj som det spänner till nere i magen. Hade samma sist, men kommer inte ihåg om det kom såhär tidigt. 
  • Kvinna1989
    MMEO skrev 2022-10-11 09:14:49 följande:

    Hej alla och grattis!!

    Plussade äntligen idag efter nästan ett års försök!


    Första barnet, får lite olika datum beroende på var jag kollar med mellan 17/6-23/6-23 

    Är så glad! Min sambo är dock iväg på jobbresa och kommer inte hem förens på torsdag och jag vill bara berätta nununu, har någon tips på ett roligt sätt att berätta på när han kommer hem på torsdag?


    Grattis! :)

    Har du kvar testet? Kanske inte roligt men jag gav det till sambon på ett lite kul sätt, sa att jag ville berätta något :D
  • Kvinna1989
    MMEO skrev 2022-10-11 09:29:54 följande:

    Tack! 

    Ja, testet är kvar, tänker att jag ska köpa något bebisplagg där det står "i love daddy" eller likande. och slå in det och testet och ge när han kommer hem men skulle typ vilja göra något mer..


    Jag sa till honom att min mens kom idag bara för att han inte ska ha någon som helst aning, så spänd!!


    Låter ju kul! :) han blir nog glad! Speciellt nu när du sagt att mensen kom :D
  • Kvinna1989

    När har ni första MVC tid? Jag har min den 3/11 och om jag räknase rätt är jag väll i vecka 9 då. Första gången fick jag tid jätte tidigt , redan vecka 5-6 men här brukar de va så när det är första gången .

Svar på tråden BF JUNI 2023