Inlägg från: Anonym (Vilja) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vilja)

    Hon känner sig utstött... tröttsamt

    Du tror nog på dina egna uppfattningar här. Inte mycket tyder på att det kommer att ändras. Man hade velat komma i kontakt med mamman och berätta att er familj är dysfunktionell och att hon råkar ut för en dysfunktionalitet som hon inte rår på. Det är alltså tur för henne att hon är utfryst, för att vara med sådana som er gör en till en översittare med empatiproblem, vilket inte är fördelaktigt socialt, åtminstone inte i sunda sammanhang. 

    Om du tycker om din bror tycker jag att du kan prata med honom, men om hans personlighet är snäll och undvikande på grund av sina dominanta kvinnliga familjemedlemmar så får du kanske inte ett sant ord ur honom. 

    Ett råd till dig är väl att inte berätta om situationen för utomstående, eftersom du i så fall kommer att skämma ut dig och familjen. Men det kanske du redan vet, eftersom du skrev här. 

  • Anonym (Vilja)

    En blek person som inte tål som uppskattar givetvis inte en rekommendation om att bygga malignt melanom, men ni spelar ännu mer dumma än ni är. 

    Att du försvarar dig i en tråd där du får många exempel på vad människor reagerar på visar vem du är som person. Men du kan väl prata med din bror i alla fall. Det är nog det bästa du kan göra om du vill förbättra situationen. Be din bror om ursäkt för att ni betett er "obetänksamt" och kalla det som hänt "ett missförstånd". Så brukar folk göra när de betett sig illa och det kan gå att komma undan med det för den här gången. Men den här svägerskan står inte ut länge till. 

  • Anonym (Vilja)

    S, det är du som aldrig kommer att förstå fullt ut, din stackare. Ha d myyyz i Facebookgruppen (där din familj inte är välkommen) 

Svar på tråden Hon känner sig utstött... tröttsamt