Inlägg från: Anonym (Jösses...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Hon känner sig utstött... tröttsamt

    Din fråga, TS, är vad ni ska göra? Och svaret är enkelt: lyssna på henne och ta hennes känsla av utfrysthet på allvar. Du skriver redan i inledningen att du är sur på henne och allting du beskriver är väldigt tydliga exempel på hur ni i familjen behandlar henne annorlunda jämfört med andra. 

    Du/ni verkar också haka upp er på precis allting hon säger eller gör och kommer störa er på vad hon än säger eller gör. Mitt råd är att ta det på allvar. Hon känner sig utfryst. Se till att hon inte gör det. Superenkelt faktiskt. 

  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (S) skrev 2022-09-23 13:43:32 följande:

    Gråter när jah skriver detta :( men de är jag som Är svägerskan i texten.. även jag som startat många trådar om att bli utesluten på julen? men ville inte att folk skulle känna igen mig i texten.. :( men tack för erat stöd och för era svar det betyder mycket. Inte lätt att varenda dag ha en klump i magen. inte ens alla min tider hos en psykolog har hjälpt mig:( hans familj kommer hit om 2 veckor och är livrädd att dom ska bete sig illa eller ignorera Mig under besöket :(


    Vill på inget sätt verka okänslig och dryg, men varför inte erkänna det när folk började call you out för att det var du? Skriv rakt upp och ned istället, för det här tjänar ju ingenting till. Finns massa folk här som vill lyssna och stötta, men man blir ganska matt av de här tvärtom-trådarna. 

    Låter som din ingifta släkt är fördjävla tråkig och jag önskar dig all lycka verkligen. 
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (S) skrev 2022-09-23 14:38:50 följande:
    Jo borde sagt till tidigare. Håller jag med om! Ville starta en tvärtom tråd för att inte bli utpekad att jag redan startat trådar. Men folk genomskåda trådar här. tack <3
    Jag tror de allra flesta här är helt okej med att du startar fler trådar. Du har en supertuff situation som du mår dåligt i och jag lovar att det finns människor här som både vill lyssna och stötta. 
Svar på tråden Hon känner sig utstött... tröttsamt