• Anonym (Ihreb­orn)
  Fre 23 sep 2022 07:59
  11547 visningar
  10 svar
  10
  11547

  Bästa/Sämsta soffan du haft

  Jag har en Ihreborn soffa som jag köpte begagnat för 15 år sedan, den börjar bli lite nedsutten men är fortfarande fantastiskt skön och snygg. Dyr i inköp men den har verkligen gjort skäl för pengarna.

 • Anonym (Ihreb­orn)
  Fre 23 sep 2022 18:58
  #8
  Anonym (Alba) skrev 2022-09-23 08:19:20 följande:

  Vår bästa var en IKEA av modell Göteborg som vi hade i många år. Väldigt djup också så gick att sova på om  man fick besök, bara att plocka bort ryggkuddarna. Men tung som ett as och till slut fick den ge sig för en mer basic grå soffa med divan som vi nöjer oss med nu medan barnen är små. Tvättbar klädsel är the shit.  Skinnsoffa hade vi hemma när jag var liten (hörn!) men den minns jag som vidrig, pga man blev svettig om rumpan när man satt i den och att den kändes kall  när man satte sig. Det var svårt att få den bekväm. 


  Jag hade också en Göteborg som jag gillade mycket innan, men jag var i en period då jag flyttade ofta så den fick stanna kvar på ett ställe till slut. 

  Skinnsoffa håller jag helt med om, fattar inte hur man kan vilja ha en skinnsoffa. Om man inte har hundar och kladdiga småbarn förstås och det var kanske så dina föräldrar tänkte. Men man kan ju täcka den med filtar så det blir mysigt att sitta på.
Svar på tråden Bästa/Sämsta soffan du haft
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.