Inlägg från: Maymom |Visa alla inlägg
  • Maymom

    Barnets pappa stressar ihjäl mig

    BVC har så man kan komma och prata om det behövs. Men ni bör ju prata om det. Han måste lita på att du ger sonen mat när väckarklockan ringer eller sen när sonen vaknar av sig själv.

    hos oss var det så att jag vaknade av hungerskriken, de vaknade inte min sambo av. Däremot vaknade han av många andra ljud, små grymtningar mm, och de sov jag igenom.
    vi är olika, kvinnors hörsel ställer (under graviditete) in sig på att uppfatta ljud på en viss frekvens just för att vi ska höra när barnen behöver oss. 

  • Maymom
    Mimosa86 skrev 2022-11-04 13:57:01 följande:

    Han får flytta ut Alternativt sova med hörlurar. Eller så får du och bebis sova i ett annat rum. Så här kan ni ju inte ha det. Självklart kommer hans sömn också bli delvis störd- ni har ju fått en bebis. 

    och sluta ställ väckarklockan. vakna när bebis vill och styr amningen efter bebis och inte klockan. Barn svälter inte sig själva. Försök sova när det går.

    Självklart ska du åka till dina föräldrar och självklart måste du hitta vänner! Kanske en manmagrupp? Kolla med BVC! skit i vad han anser om det. HAN STYR INTE DIG. Och han kan sätta upp sina egna rutiner NÄR han är pappaledig.


    Du missade nog att hon ställer klockan för att amma eftersom hon fick råd från BVC att göra det då barnet var underviktigt... så att sluta ställa klockan innan de vet att bebisen är på bättre vikt är inget bra råd!
Svar på tråden Barnets pappa stressar ihjäl mig