• Anonym (Singe­lmammo­rs vän)
  Wed 2 Nov 2022 13:28
  30895 visningar
  146 svar
  +1
  146
  30895

  Vet ensamstående mammor att dom är lägre i rang?

  Ja, de vet, och därför stannar de i dåliga kk/av och på-relationer med män som du, eftersom även singelmammor har sexuella behov. 

 • Anonym (Singe­lmammo­rs vän)
  Wed 2 Nov 2022 13:30
  #3
  +1
  Anonym (Heuheu) skrev 2022-11-02 13:28:06 följande:

  Åååh, snigelfarsa. Vad gulligt. 


  Snigelfarsorna har det lättare än singelmorsorna, eftersom många singelmorsor har romantiska drömmar om ett nytt liv tillsammans. Den som är snigelfarsa kan leva på att förespegla singelmorsan ett sådant liv, utan att ha några verkliga intentioner. 
 • Anonym (Singe­lmammo­rs vän)
  Wed 2 Nov 2022 13:41
  #6
  +2
  Antigone skrev 2022-11-02 13:34:24 följande:

  Jag är barnlös, troslös, bottenlös och hopplös, men planerar att i dina ögon klättra ännu längre ner på stegen. Ända ner i rännstenen. Där tänker jag leva tillsammans med råttorna och skaffa en fin liten råttbebis. Eller elva. Och knyta fast dem i svansen 🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀


  ❤️💚💛
 • Anonym (Singe­lmammo­rs vän)
  Wed 2 Nov 2022 13:44
  #7
  +1
  Anonym (vet) skrev 2022-11-02 13:35:50 följande:
  Vet pappor som lämnat sina ungar att dom är lägre i rang?

  Finns nog inget mer oattraktivt i mina ögon än en man som dumpat sina ungar på mamman och är på jakt efter en ny kvinna. Jag kan knappt ens tänka mig att ha sex med en sån man, än mindre ha en relation. 

  Det vore skämmigt att dra med honom på fester och presentera honom och behöva nämna att han har ungar som han struntar i. 

  Men det jag undrar är om NI män som lämnat era ungar är medvetna om att många kvinnor tycker att ni hamnar mycket längre ner på intresselistan för att starta ett förhållande?
  Bra att den här aspekten kom upp. De kvinnor som vill att han ska överge sina egna barn för hennes skull, dem skulle jag hålla distans till, eftersom det skvallrar om en självcentrering som kan bli problem även på andra områden. 
 • Anonym (Singe­lmammo­rs vän)
  Wed 2 Nov 2022 13:58
  #10
  +2

  Föräldrar som gör så kan få problem med alla sina barn när de är vuxna. Inte för att de bryr sig mer då. Alla som får barn tänker inte på att barnen en dag är vuxna. De tycks tro att det är en lek med dockor. 😥

 • Anonym (Singe­lmammo­rs vän)
  Wed 2 Nov 2022 15:29
  #16
  Anonym (H) skrev 2022-11-02 14:53:33 följande:

  När jag var ensamstående med två barn, var mitt minsta problem att få män intresserade av att ha ett förhållande med mig. Hur lätt som helst och de flesta var utan barn. Liksom han jag till slut gifte mig med för 18 år sedan. Vi fick även två gemensamma barn. Din teori stämmer inte, var lite mer öppen och modern så blir inte bara livet roligare - även du


  Det är nog så att den stämmer för vissa män, men inte alla. Av nyfikenhet undrar jag om du ser någon gemensam nämnare hos männen som var öppna för en varaktig och seriös relation med dig? Jag förstår att du är en person som man lätt blir intresserad av snarare än en mamma som man blir intresserad av, men i alla fall. Det vore bra att kunna ge lite tips till mina singelväninnor som tycks gå på nit efter nit. 
 • Anonym (Singe­lmammo­rs vän)
  Wed 2 Nov 2022 17:06
  #27
  Anonym (H) skrev 2022-11-02 16:24:24 följande:
  Det jag faller för hos en man är egenskaper som: trygg med sig själv, öppensinnad, rak, kärleksfull, fri, seriös, har ett ordnat liv, självständig och generös bl a. Så badboys eller män som bara är ute efter ett ligg har aldrig varit av något intresse. Så det är väl den typen av män som jag träffat.

  Hade någon varit en ensamstående pappa som tagit det allra största ansvaret om sina barn och det mycket bra, hade det varit en bra merit det också. Bra och engagerade pappor tycker jag är mycket tilltalande - det säger mycket för mig. 
  Suck, ja, det var precis som jag trodde. Mina singelväninnor skulle tycka att det där lät jättetrist, förutom generös. Trygg och seriös är tråkig, öppensinnad är mjäkig, rak är jobbig, kärleksfull är klängig, fri och självständig är kall, har ett ordnat liv är tråkig igen.
  Men jag hoppas många läser din "checklista" som jag bad om och tar till sig! 
 • Anonym (Singe­lmammo­rs vän)
  Wed 2 Nov 2022 17:30
  #33
  +1
  AndreaBD skrev 2022-11-02 17:25:15 följande:
  Just det - även min första man, som inte hade barn, ville hellre ha en kvinna med (ett) barn. För att de är mera mogna, inte så ytliga, sa han. 
  Intressant. Det ligger säkert något i det, men det kan ju lika gärna vara tvärtom. Nu ska jag svära i singelmammakyrkan, men en del av dem tycks ha fått barnet i syfte att aldrig, aldrig mer behöva vara ensamma, och det är inte riktigt så man bygger en sund relation till ett barn, eller en man. 
 • Anonym (Singe­lmammo­rs vän)
  Wed 2 Nov 2022 18:58
  #38
  Anonym (A) skrev 2022-11-02 18:45:43 följande:

  Jag håller med Um Hamza. Det är bara du, TS, som tycker det är ?skämmigt? att dejta en mamma med barn. Det svenska samhället är fullt av både singelmammor och singelpappor. Ingen tycker att det är konstigt. Du verkar ha en konservativ machosyn på kvinnor och parrelationer. Och varför uttrycker du dig som du gör? ?Lägre i rang?? Det är helt ok att inte vilja dejta kvinnor med barn, men du antyder ju dessutom att du ser ned på dem. Sedan kan man ju också undra varför du förutsätter att du som barnlös man är attraktiv i dessa kvinnors ögon.


  För mig verkar det som om bagage är oattraktivt för en del. Jag är även singelpappors vän, barnlösa mäns vän, frånskilda pappors vän och NPF-föräldrars vän. Jag har även själv dejtat män som får något glasartat i blicken bara vid tanken på något annat än skilsmässa i helylle mellan vitala men ändå mogna kontrahenter som kommer att fira varannan jul med barnen utan att blinka. 
 • Anonym (Singe­lmammo­rs vän)
  Thu 3 Nov 2022 13:21
  #47
  +1
  Anonym (Småglin) skrev 2022-11-03 12:48:07 följande:
  När man når 40-50 och inte har barn eller ens längre förhållanden i bagaget så är man inte alltid så attraktiv för de som har det. Alla har vi våra "kravlistor" och referenser. Jag träffar hellre en man med barn än utan, då har vi samma referenser och mer gemensamt.
  Några människor tycks tro att livet står helt stilla till 40-50 om man inte har fått barn eller har haft vissa andra livserfarenheter. Det är för mig trist att umgås med de människor som har en sådan syn. Utifrån upplever jag det som en instängdhet i det egna livets grundförutsättningar.
  När man står mitt i en flod av olika typer av livserfarenheter, vilket är lätt hänt om man inte är så upptagen som man kan bli om man varannan vecka sköter om barn och varannan vecka sköter om dejting, så tvingas man till sist inse att önskar man något umgänge alls så får det ske på de andras villkor. Men det är klart att jag kan önska att mina kontakter intresserade sig för mitt liv tillbaka, så att det kunde vara mer ömsesidigt.
  Det har visat sig vara svårt att få till.
  I åldern mellan 40-50 har människor extremt olika liv jämfört med vad de hade i yngre år. Det är nog inte så dumt att hålla sig till sina likar. Men i mitt fall finns inga likar. Jag håller till godo med det jag har gemensamt med varje enskild kontakt.
  Under senare år har jag valt bort de som har barn om de tydligt visar att de tror att jag inte vet någonting om livet med barn. Det är helt enkelt arrogant av dem att tro det eftersom jag levt nära både kärnfamiljsmammor och singelmammor, och vadat i deras klagan över hur svårt det är för dem att ha barnen jämfört med vad de tror att det är för mig att inte ha barnen. Kontakten med barnen däremot har jag uppskattat. Barn är ofta öppna jämfört med sina föräldrar. 
Svar på tråden Vet ensamstående mammor att dom är lägre i rang?
Logga in
Bli medlem