• Anonym (vet)
  Wed 2 Nov 2022 13:35
  30888 visningar
  146 svar
  -1 +14
  146
  30888

  Vet ensamstående mammor att dom är lägre i rang?

  SthlmsKillen skrev 2022-11-02 13:25:01 följande:
  Vet ensamstående mammor att dom är lägre i rang?

  Det finns nog inget mer oattraktivt i mina ögon än en kvinna som har barn sen tidigare och är på jakt efter en ny man.

  Jag kan absolut tänka mig att ha sex med en sådan kvinna. Det finns många fysiskt attraktiva kvinnor som är ensamstående mammor men som partner? Nej, det är nästan lite skämmigt att behöva dra med sig henne på olika fester och presentera henne samt kanske behöva nämna att hon har bagage som man nu måste dras med.

  Men det jag undrar är om NI kvinnor som är ensamstående mammor är medvetna att många killar tycker att ni hamnar lite lägre ner på intresselistan för att starta ett förhållande med?
  visst det finns en och annan snigelfarsa med ungar som är säkert i samma situation men det är nog väldigt få män utan barn sen tidigare som vill inleda något seriöst med er.


  Vet pappor som lämnat sina ungar att dom är lägre i rang?

  Finns nog inget mer oattraktivt i mina ögon än en man som dumpat sina ungar på mamman och är på jakt efter en ny kvinna. Jag kan knappt ens tänka mig att ha sex med en sån man, än mindre ha en relation. 

  Det vore skämmigt att dra med honom på fester och presentera honom och behöva nämna att han har ungar som han struntar i. 

  Men det jag undrar är om NI män som lämnat era ungar är medvetna om att många kvinnor tycker att ni hamnar mycket längre ner på intresselistan för att starta ett förhållande?
 • Anonym (vet)
  Wed 2 Nov 2022 13:53
  #9
  Västernorrlandskillen skrev 2022-11-02 13:44:36 följande:
  Nu är jag man, men håller med dig helt och hållet. En förälder oavsett kön som sviker sina barn vill inte jag heller träffa.

  Angående trådens ämne så beror det ju på vilket åker man är i. För mig som 50 åring och ilte vill börja om så vill jag gärna träffa någon med barn.
  Jag raljerade lite i mitt inlägg till TS.

  Men jag tycker så också, och det gäller ju oavsett kön såklart. Även om det är så mycket vanligare med pappor som dumpar sina barn än mammor som gör det så är det ju lika illa vilket som. Fattar inte heller partners som vill att de tidigare barnen ska dumpas till förmån för den nya relationen och eventuellt nya barn, kan inte fatta hur man kan göra så.

  Däremot singel med barn (som man har hand om) skulle bero lite på, dels hur gamla barnen är, hur många barn man skulle ha tillsammans och lite sånt. Helst kanske vara särbo och ses när man är barnfri för att inte blanda in barnen så mycket i det hela. 
Svar på tråden Vet ensamstående mammor att dom är lägre i rang?
Logga in
Bli medlem