Inlägg från: Västernorrlandskillen |Visa alla inlägg
  • Västernorrlandskillen

    Vet ensamstående mammor att dom är lägre i rang?

    Anonym (vet) skrev 2022-11-02 13:35:50 följande:
    Vet pappor som lämnat sina ungar att dom är lägre i rang?

    Finns nog inget mer oattraktivt i mina ögon än en man som dumpat sina ungar på mamman och är på jakt efter en ny kvinna. Jag kan knappt ens tänka mig att ha sex med en sån man, än mindre ha en relation. 

    Det vore skämmigt att dra med honom på fester och presentera honom och behöva nämna att han har ungar som han struntar i. 

    Men det jag undrar är om NI män som lämnat era ungar är medvetna om att många kvinnor tycker att ni hamnar mycket längre ner på intresselistan för att starta ett förhållande?
    Nu är jag man, men håller med dig helt och hållet. En förälder oavsett kön som sviker sina barn vill inte jag heller träffa.

    Angående trådens ämne så beror det ju på vilket åker man är i. För mig som 50 åring och ilte vill börja om så vill jag gärna träffa någon med barn.
  • Västernorrlandskillen

    Det beror ju helt på vart i livet man är. Som 20 åring och utan barn ville jag mycket hellre träffa någon som inte heller hade barn och tror dom flesta unga tjejer tänkte likadant.

    Nu som medelålders med barn träffar jag hellre en kvinna som också har barn och gärna lite större då jag själv är klar med småbarnsåren.

Svar på tråden Vet ensamstående mammor att dom är lägre i rang?